Maitreyi (059)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Numele setului este dat de simțămintele deosebite pe care le transmite romanul "La nuit Bengali" (Maitreyi) scris in 1933 de scriitorul si filozoful Mircea Eliade (1907-1986), o poveste de dragoste apropiată de ficțiune (autorul se îndragostește de Maitreyi Devi, fiica unui mare filozof indian, susținuta moral și protejată de marele Rabinadranath Tagore)
Vizitatoarelor magazinului meu le recomand să recitească această poveste de dragoste, deoarece o veți interpreta acum, dupa ani de zile, altfel (și poate insistați în nararea care face referire la relația sentimentală dintre Maitreyi și copacul din curte... veți intelege de ce acest set realizat cu mărgele din lemn pietrificat are mare legătură cu povestea în sine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Nuggeturi Lemn silicifiat, Snur matase maro

Dimensiuni: Colier: 54 cm/ 45 grame
Cercei: 5 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023