Moldavit - Colier "Spiral Of Life" cu cristal natural de Moldavit. Colier handmade. UNICAT. Colier din inox. Cristal natural. Catalizator spiritual ce conferă protecție împotriva energiilor negative.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Transport GRATUIT!

#moldavit #protectie #autovindecare

Cristalul natural de Moldavit a fost montat manual în fir din inox cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient. Pandantivul a fost atașat unui lanț delicat din inox cu o lungime care permite purtarea cristalului în dreptul inimii.

Avantajul acestei bijuterii este că putem purta energiile Moldavitului în câmpul vibrațional întreaga zi. Aceast lucru crește și numărul de sincronicități, sporind înțelegerea mult mai clară a lor.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/incarcare in care am folosit mai multe metode: apa curenta (de la robinet), lumina soarelui si a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intentia, muzica meditativa, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.


-------------------------
De-a lungul istoriei, și chiar și în preistorie, Moldavitul a fost considerat un talisman spiritual.

Energiile Moldavitului pot activa toate chakrele. Vibrațiile lui tind să se concentreze pe zonele unde există blocaje sau răni, mai întâi curățând aceste zone, apoi rezonând cu întregul sistem energetic. Rezonarea cu Moldavitul poate lua multe forme : deschiderea chakrelor; conexiunea cu ghizii spirituali; sincronicitățile pot crește în frecvență și semnificație; pot apărea vindecări fizice, emoționale și spirituale; locurile de muncă și relațiile se pot schimba; meditațiile pot deveni mai intense și mai puternice. Acestea toate pot fi privite ca simptome ale schimbării propriilor energii. Acest schimb este ceea ce Moldavitul poate cataliza. Cu Vibrațiile lui superioare și intense, poate rezona cu tiparul nostru energetic într-un mod care intensifică vitalitatea spirituală și accelerează progresul evolutiv.

Moldavitul este un ajutor puternic în timpul meditației sau a muncii din timpul viselor. În ambele cazuri, lipind o bucată de Moldavit pe frunte, poate avea efectul de a crea experiențe interioare mult mai vii. Moldavitul mărește sensibilitatea la ghidare și dezvoltă abilitatea de a discerne mesajele din regatele superioare. Poate fi un catalizator pentru autovindecare, curățarea blocajelor, deschiderea meridianelor și energizarea interconexiunii între toate aspectele corpurilor eteric, astral, cauzal și fizic. Moldavitul este un talisman de trezire spirituală, transformare și evoluție spirituală.

Moldavitul este și o piatră care conferă protecție. Când rezonăm cu energiile superioare ale Moldavitului, energiile negative și entitățile nu se pot conecta la câmpul nostru energetic. Moldavitul ne sustine să ne desprindem de atașamentele nesănătoase și magnetizează oamenii și situațiile de care avem cel mai mult nevoie pentru a evolua spiritual.

În plan psihologic, ajută la dezvoltarea detașării de subiecte lumești îngrijorătoare precum banii și frica de viitor. Oferă o imagine globală asupra motivelor reîncarnării și intră în contact cu obiectivul spiritual, integrându-l în viața terestră. Susține calități precum empatia și compasiunea. Lipsit de structură cristalină, Moldavitul conduce dincolo de limite şi frontiere.

În plan mental, Moldavitul puțin convențional, propune soluții neașteptate. Trezește amintirile latente şi accede la informații spirituale prin intelect. Alungă ideile fixe şi credințele învechite.

În plan fizic, trimite un val de energie de-a lungul corpului, cu puternice efecte metafizice. Transferă informaţiile arhivelor akashice și cele ale corpului de lumină, care vor fi apoi procesate și conștientizare, proces destul de lung, dar care accelerează dezvoltarea spirituală și creșterea vibrațiilor proprii.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. În loc să trateze stările individuale, Moldavitul arată cauza și sursa răului, apoi susține procesul de eliminare și vindecare, atrăgând atenția asupra beneficiului pe care îl oferă boala. Este un instrument de diagnosticare. Cei cărora nu le place culoarea sa verde-închis au de obicei o aversiune pentru emoții și trebuie să experimenteze dragostea necondiţionată și curajul. Ei ascund traume emoționale care trebuie scoase la suprafață pentru a fi vindecate, uneori cu ajutorul altor cristale.

POZIŢIONARE. Poate fi plasat pe frunte, gât, piept sau creștetul capului.

Nota: Moldavitul este fragil şi nu trebuie curăţat cu sare, deoarece îi zgârie suprafața.

Cei care nu simt nimic în prezența acestei pietre, nu trebuie să se simtă descurajați. Încă nu sunt pregătiți pentru schimbarea pe care Moldavitul o poate aduce. Toate vin la timpul lor, deci rămâneți cu inima deschisă pentru că toate vin la momentul potrivit.
---------------------------


* Prețul colierului include:
- pandantivul din imagini
- lanțul din inox de 47 cm,
- săculeț din catifea pentru depozitarea în siguranță a cristalului,
- "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor".

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar pentru rezultate optime vă recomand să urmați instrucțiunile din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului

Transport GRATUIT!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lanț inox, Moldavit, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
mm

Greutate:

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea