Obsidian REZERVAT (015)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cand am prezentat Rhyolitul, spuneam ca si Obsidianele sunt niste Rhyolite (roci vulcanice) dar care s-au format la temperaturi foarte inalte incat roca s-a transformat in sticla naturala. Obsidianul "Mahon" (cunoscut sub numele ede "Mahognay Obsidian") este o sticla naturala cu incluziuni de Magnetit si/sau Hematit care creaza un spectru cromatic asemanator culorii maro-roscate a mahonului.
O piatra extrem de puternic protectoare si daca aspectul ei nu este asa atractiv ca al altor piertre semipretioase, proprietatile sale subtile sunt de exceptie. Acesta a si fost motivul pentru care am inclus Obsidianul Mahon in tematica magazinului meu: "Podoabe si bijuterii realizate cu pietre semipretioase folosite si in cristaloterapie"
Datorita faptului ca ca i se recunosc inalte vibratii protectoare din sfera energetica a corpului nostru i se mai spune si "Piatra Puterii" (sustine putere fizica si mentala, protejand fiinta de influentele unor energii negative, daunatoare corpului cum ar fi inclusiv atacurile energertice) Ajută la echilibrarea energiei yin-yang a corpului și funcționează în interiorul plexului solar pentru a spori puterea personală
Se spune despre acest tip de Obsidian ca ar fi o piatra puternic protectoare a ficatului si mai ales a circuitului energetic splina-pancreas.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Obsidian 10 8 si 6mm, accesorii placate cu aur, snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 39 grame
Bratara: 18 cm/ 14 grame
Cerceii: 4 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Culoare superba! Un set magic!

  Anonim | 06.06.2021

 • Un set pe care astept cu nerabdare sa-l descopar!

  Anonim | 06.06.2021

 • Asa amazonite speciale, nu am mai vazut!Pozele nu pot reda din pacate decat o mica parte din frumusetea si nobletea acestor pietre!

  Anonim | 06.06.2021

 • Un set special, multumesc creatorului!

  01.06.2021

 • Cred ca aceasta este culoarea pe care o are Cerul in Rai!!! Un set Sublim!!!

  01.06.2021