Obsidian REZERVAT(118)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


La codul 116 am przenta Obsidianul "Fulg de nea" iar acum, va prezint un alt tip de Obsidian, cunoscut sub numele de Obsidianul Mahon (deoarece aduce la cromatica estentei maro-roscate de Mahon.
Margelele cu carte am realizat acest set, nu sunt de o calitate inalta dar important este faptul ca sunt naturale, asa cum ni le-a daruit scotandu-le la lumina zilei Mama Pamanteana prin fluxurile si refluxurile sale geologice
Particularitate acestui tip de Obsidian este ca prin lava topita (poate chiar curganda) aceasta s-a asociat cu incluziuni de oxizi de fier ca Hematitele si/sau Magnetitele, responsabile de cromatica acestora. Pe un fond negru (gri pătat) apar pete de culoare rosie, caramizie, maro- rocat, functie cantitea de oxiszi de fier cu care s-a combinat.
Este normal atunci ca multe dintre propprietatile subtile ale acestui tip de Obsidian, sa predomine cele echivalente Fierului prin pozitionarea sa in Tabelul lui Mendeleev: Grupa, Perioada, masa atomica etc...).
O piatra puternica si inalt protectoare...
Setul este compus dintr-un colier la baza gatului si o pereche adecvata de crecei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aurt, Obsidian de 10 8 6 si 4mm, Snur multifir textil maro

Dimensiuni: Colier: 48 cm/56 grame
Cerceii: 5 cm/ 4 +4grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023