Ochi de Șoim RETINUT (161)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este reținut și nu mai poate fi comandat.
Pentru alte eventuale solicitari, va rog sa ma contactati.

Vă prezint acum un set realizat cu mărgele din Cuarț Ochi de Șoim (Africa de Sud) compus dintr-un colier la 45-46 cm, o brățară cu închizătoare la 18cm și o pereche clasică de cercei cu tortițe leverback.
Ochiul de Șoim apare în general sub două varietăți:
- Ochi de Soim de tip 2, în care incluziunile de fier sunt mai accentuate și atunci aspectul pietrei duce ușor spre nuanțe de Ochi de Tigru dar păstrând fondul cenusiu albastriu tipic pentru Ochiul de Soim si
- Ochi de Soim de tip 1, in care nuantele bat inspre albastru profund, intunecat accentuat de proprietatile chatoiante ale pietrei.
Acest set l-am realizat cu Ochi de Soim de tipul 1, in care se pot distinge acele sclipiri de ochi de pisica, mistice si fascinante ale albastrului chatoiant tipic acestei pietre..
Ochiul Soim este considerat a fi eficient pentru calmarea tulburărilor emoționale, pentru a oferi echilibru și claritate minții tale. Pietrele Ochiului Vulturului posedă și puterea de a vă curăța aură de emoții negative și de a risipi iluziile, permițându-vă să vedeți mai clar minciunile celorlalți și ale celor pe care vi le spuneți.Acest lucru ajută la eliminarea îndoielii de sine, promovează încrederea și crește stima de sine, permițându-vă să vă împliniți potențialul fără blocaj emoțional în cale.

Calități unice și misterioase ale pietrei Ochi de Soim aduc un plus de valoare pentru orice bijuterie realizata cu pietre prețioase. Accesează o bijuterie uimitoare din Ochi de Soim si te va face nu numai frumoasa, atragatoare si cu un aer inconjurat de mister dar te va calauzi spre o cale de inalta vibratie spirituala, cu un plan emotional afectiv stabil si echilibrat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Ochi de Soim de 8 si 6mm, Snur multifir matase neagra

Dimensiuni: Colier: 45-46cm/ 33 grame
Brățara: 18 cm/ 12 grame
Cerceii: 3 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023