Ochi de Tigru (053)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Multumesc pe aceasta cale tuturor clientelor si vizitatoarelor magazinului meu care m-au ajutat cu sfaturi, idei in restructurarea magazinului dar mai ales pentru ca le-am aflat dorintele privind structura magazinului si preferrintele pietrelor semipretioase. Toate au acceptat ideea compromisului facut la calitate in favoarea naturaletii pietrelor. Pietrele naturale, chiar daca datorita preturilor nu se pot achizitiona intotdeauna la clasa AAA de calitate, prefera totusi piatra naturala. In curand voi prezenta si colectia "Zodiacul pietrelor"dar mai dureaza putin.
Am ramas surprins, cat de multe cliente sau vizitatoare prefera cuarturile chatoiante, (credeam as sunt mai putin cunoscute) asa cm sunt Ochiul de Soim si Ochiul de Pisica.
Ochiul de Soim este o piatra mistica cu inalte vibratii si trebuie sa ai "Ochi de vultur" pentru a vedea cu adevarat piatra si mai ales pentru a o simtii mental.
Ochiul de Pisica, foarte rar intalnit in creatiile multor designeri, a fost la fel foarte apreciat, cu specificatia ca in magazinul meu nu folosesc imitatii or, Ochiul de Pisica natural se gaseste foarte greu iar ochii de pisica pusi in vanzare sunt realizati artificial din sticla optica si nu achizitionez asa ceva decat daca imi cere vreo clienta.
Pisica este unul dintre cele mai sofisticate animale dar si cuartul "Ochi de Pisica" nu este mai prejos in privinta vibratiilor sale deosebite.
Acum, prezint in colectia "Bijuterii Clasice" un set superb cu margele din "Ochi de Tigru" (Africa de Sud) pe care sper sa-l placa si sa-l aprecieze cat mai multe vizitatoare deoarece, piatra, in sensul adevarat al cuvatului, poate deveni sub o lumina naturala de-adreptul spectaculoasa.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice inox, Cuarturi de 8 6 si 4mm, Snur multiplu maro

Dimensiuni: Colier: 48 cm/48 grame
Pandantiv: 35x25mm/ 12 grame
Brtatara: 19cm/ 14 grame
Cerceii: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023