"Ochi de Tigru" (073)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Faptul ca margelele cu care am realizat acest set din Ochi de Tigru sunt putin mai intunecate decat altele postate anterior, nu le scade din valoare ci ... din contra:
Benzile succesive suprapuse la Ochiul de Tigru se datoreaza compozitiei chimice a mineralului la formare (la o anumita adancime si presiune mai ales) prin existenta Crocidolitului, formelor fibroase de Azbest, Fierului care ii dau dungile maronii roscate iar benzile intunecate, negre sunt date de existenta Titanului.
De exemplu, Cuarțul hidrotermal este o combinație de magmă care conține apă și cristale care formează lavă. Acest proces are la bază temperatura și presiunea foarte ridicate sub suprafața pământului, iar apa poate dizolva diferite minerale. Pe măsură ce temperatura magmei scade, lichidul rămas este cuarț și apă, această soluție curge prin fisurile din roca din jur, unde se răcește și începe să se solidifice rapid.
Acest proces poate forma frumoase cristale de cuarț. Unul dintre cele mai evidente exemple de acest tip este ametistul, care este un cuarț microcristalin purpuriu. Culoarea poate fi mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de cantitatea de fier (Fe + 3) pe care o conține. Aceasta se formează la îmbinările unei soluții bogate în oxid de fier, la temperaturi sub 300 ° C, vor avea o culoare purpurie caracteristică.
Si mai este un aspect: nu este interesant ca Ochiul de Tigrtu se gaseste intotdeauna langa o mina de Aur -mai ales in Africa de Sud?? (uneori se gaseste chiar acoperita cu aur, de unde i-a mers vestea ca piatra ar atrage aurul, banii, averea...)
Prospectorii de aur se bucura cand dau de aceste cuarturi deoarece stiu ca sunt aproape de un zacamant sau filon aur...
Asadar, acest set contine margele din Ochi de Tigru cu un continut mai mare de Titan si aceasta inseamna ca acestor pietre li s-au generat si adaugat energii specifice Titanului.
Ochiul de Tigru face parte din categoria pietrelor puternic Solare (vibratii din zona energiei de FOC) si are efecte benefice asupra Plexului Solar dar mai ales asupra sistemului de imunitate! (se spune despre Ochiul de Tigru ca echilibreaza si energiile de pe axa Ficat-Splina-Pancreas)
Ochiul de Tigru simbolizeaza AGNI (focul din Soare; din Fulger); personificarea divina a focului de sacrificiu.
Mesagerul intre oameni si Inaltele Sfere Divine)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Inox, Cuarturi de 10 8 6mm, Snul multiplu maro

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 38 grame
Pandantiv: 40x30x6mm
Cercei: 4 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023