Opal comun (164)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Nu inseamna ca daca se numeste Opal "Comun" nu ar fi lipsit de importanta. Ce-ar fi sa spunem ca toti trecatorii de pe strada la un moment dart, sunt neinteresantii, fiind niste oameni atat de comuni incat nu transmit nimic special.
Toti la comun dar INTREGUL acesta de pe strada este format din insi deosebiti, adevarate unicate pe care daca le-ai cerceta si cunoaste, ai descoperi lucruri senzationale!
Cam asa sta treaba si cu acest Opal Comun: luat in ansamblu nu poti spune ca este o piatra spectaculoasa, mai ales ca face parte din familia sclipitoarelor opale! Dar pe fondul unor cromatici banale, in subtilitatea vibratiilor sale, in profunzimea lor, putem descopri adevarate minuni divine.
Setul prezentat acum este compus dintr-un colier la 46 cm de care este conectat un pandantiv cu cabochon de 25x18mm de Lepidolit si o pereche clasica de cercei.
Conectarea Lepidolitului la siragul cu opale comune are o valoare nu numai simbolica dar si de completare, amplificare energetica a intregului ansmblu.
N.B. Pozele vor fi refacute si completate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Opale cde 10 8 si 6mm, Snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 46cm/48 grame
Pandantiv: Lepidolit de 25x18mm
Cercei: 4 cm/2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023