Pandantiv cu Pyrolusite (218)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Deschid colecția cu Pandantive, prezentânadu-vă în premieră un colier simplu cu un pandantiv mai rar întâlnit (și cunoscut) în arta bijuteriilor handmade: Pyrolusite
(piatra este de înaltă calitate, provenind de fapt din colecția mea personală)

Vizitatoarelor magazinului meu le fac o scurtă descriere a acestei pietre:
Geologic, Pyrolusitul este un dioxid, important minereu de Mangan. Are o structură granulară, fibroasă sau columnară, destul de fragil, cu luciu metalic -găsindu-se în general sub culoare negricioasă (de la negru, maroniu, pana la gri mai deschis sau albăstrui, putând prezenta aspecte dendritice asemănătoare ferigii. Mineralul lasă reziduuri de culoare neagră la contactul cu anumite suprafețe, motiv pentru care începand încă de la Omul de Neandertal și inceputurile comunităților pe Pământ, oamenii l-au folosit mai ales pentru celebrele de acum picturi rupestre.

Pyrolusitul a fost intens folosit pentru curățirea sticlei în procesul de fabricație (curăță sticla de impuritățile care dau acesteia tenta de culoare verde sau maronie. Ca agent oxidant, se foloseste la preparea clorului și multor dezinfectanți (de exemplu, permanganații, cel mai cunoscut fiind hipemanganatul de potasiu). De asemenea se folosește pentru a conferi culori de negru, violet și chihlimbar sticlei, ceramicii sau cărămizilor.

In plan subtil, Pyrosulitul este o piatră cu totul specială, fiind cunoscută drept Piatra Transformării atribuindu-i-se calități care ne pot corecta și restructura viața (piatră recomandată mai ales persoanelor care vor să-și schimbe stilul de viață)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023