Pandantiv Orgonic VIVIAN 7 Chakre, Ezera, din cristale de Piatra Luminoasa, minerale de Zircon cu simbol sacru Sri Yantra

150 LEI285,60 LEI

Pandantivul orgonic VIVIAN este un model unic, realizat din minerale de zircon colorat reprezentand cele 7 Chakre. Pandantivul contine de asemenea Piatra Luminoasa si Foite de Cupru.

Zirconul este o piatra pretioasa cunoscuta pe scara larga, care este adesea utilizata ca inlocuitor al diamantului. Zirconul sporeste forta fizica si mentala a purtatorului sau si este bun pentru meditatie. Ajuta la indeplinirea viselor in realitate si ofera echilibru fizic, emotional si spiritual.

Zirconul este o piatra recomandata pentru zodiile: Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator, Varsator.

Cristalul este o binecuvantare pentru persoanele care au probleme abdominale sau boli ale organelor genitale sau ale sistemului reproductiv. Zirconul ajuta la vindecarea ametelilor si a problemelor musculare.

Piatra luminoasa (Piatra Lunii) este cunoscuta ca avand proprietatea de a regla echilibrul energetic. Este o piatra pretioasa care impiedica cresterea sau scaderea prea mare a energiei. Este utila daca aveti nevoie de o judecata calma. Va ajuta sa va controlati starea de spirit si va incurajeaza sa luati decizii optime.

Cuprul continut de orgon sub forma de foite de cupru este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Are rol benefic in vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar este un bun conductor de electricitate si caldura si este folosit pentru a transfera energii spirituale.

Sri Yantra este un simbol antic, construit cu geometrie sacra, permitandu-i sa curateze "ceata" care inconjoara viata unei persoane. Sri Yantra este sursa de energie pura. Adica, este extrem de sensibil si are puteri magnetice magnifice. Se spune ca acest simbol este un depozit divin de energie care preia anumite unde cosmice emise de planete si alte obiecte universale. Aceste unde sunt transformate in vibratii pozitive care apoi, sunt transmise in imprejurimile in care este plasat Sri Yantra, curatand toate energiile de negativitate

** Pandantivul orgonic nu este destinat tratarii sau vindecarii problemelor medicale grave cu toate acestea, multi oameni au efecte care pot reduce simptomele anumitor probleme. Aceste efecte variaza de la persoana la persoana.

** Pandantivul orgonic "VIVIAN" este un produs realizat manual si poate prezenta cateva imperfectiuni mici de la intarire, cum ar fi bule sau variatii de textura, dar acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau functia dispozitivelor orgonice in sine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cupru, Piatra Luminoasa, Rasina, Zircon

Dimensiuni: Lungime Snur: 34.5 cm
Diametru Pandantiv: 3.6 cm
Grosime Pandantiv: 1 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023