Perle Biwa (191)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set realizat cu Perle Biwa (Japonia) și Perle de cultură (China) compus dintr-un colier de lungime medie (50 cm) și o pereche simplă de cercei. Perlele sunt cusute pe un șnur multi fir de mătase maro (0,8mm), fiecare perlă fiind fixată pe șnur prin înnodare (colierul are o elasticitate mai bună iar perlele nu se freacă între ele, eliminându-se astfel riscul de a-și pierde luciul în timp.
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Perlele Biwa sunt perle cu forme neobisnuite, create de niste midii de apa dulce care traiesc in Lacul Biwa (Japonia) de unde le si provine numele. Au fost cultivate si produse pentru prima data in anul 1930. Multa vreme, tuturor perlelor de apa dulce li se spuneau "Perle Biwa" (indiferent de provenienta lor).
Perfectionarea tehnicilor de cultivare a perlelor de apa dulce i se datoreaza lui Kokichi Mikimoto din Japonia, iar explozia comerciala a acestor perle s-a datorat declinului pescuitului natural de perle din apele sarate. (este vorba despre celebrii scufundatori)
Pana la urma si Perlele Biwa au cunoscut un mare declin datorita poluarii lacului Biwa (se spune ca a fost vorba de o mana criminala care a vrut sa saboteze productia nipona de perle. Si ca rezultat... de indata a crescut productia chineza de perle !!!!)
Cert este ca SUA si-a inasprit legislatia: nu accepta decat importuri de Perle Biwa din Japonia, fara intermediari iar perlele chineze nu sunt acceptate. (pe piata neagra insa, situatia este cu totul alta...)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Perle Biwa, Perle de cultura, accesorii placate cu aur, snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 50 cm / 33 grame
Cerceii: 5 cm / 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023