Piatra Crucii (cod 517)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In lumea crestina aceasta piatra intra in categoria pietrelor divine: semnul din crucii din interiorul pietrei, fiind considerrat un semn divin.
Acolo in maruntaiele pamantului, au loc transformari de-a dreptul mistice. Ca un adevarat organism, Pamantul are viata lui, ritmul lui si minunatiile lui. Sup o presiune si temperatura precisa, sub influenta liniilor de camp geomagnetic, in anumite situatii Andaluzitul se polarizeaza in cele patru directii ale pamantului. In acele directii piatra isi incetineste ritmul cresterii deoarece patrunde in ea grafit. Acel grafit, asezat in cele patru directii, da aspectul de "Cruce", de unde, aceasta varietate de Andaluzit a primit numele de Piatra Crucii. Clienta care va comanda acest set, va primi cu siguranta interesante si spectaculoase informatii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Aur filled, Andaluzit, Jasp brecciat, multifir textil

Dimensiuni: Colier: (cu margele din Jasp Breccia) 44 cm / 42 gr
Pandantiv (piatra rulata din Chiastolith/ Madagascar) 3x2,5 cm
Cerceii: 4 cm / 1,5 +1,5 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023