Piatra sângelui Rezervat (cod-340)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Jasp heliotrop (India)

Este un dioxid de siliciu verde (din grupa calcedoniilor) cu un aport mare de Fier (care îi și dă petele sângerii). Este și o piatră biblică, având în vedere că este amintită în biblie dar și datorită legendelor creștine care o însoțesc.
Datorită importanței acestei pietre, a purtat de-alungul istoriei mai multe denumiri: “Piatra din Babilon”; “Piatra martirilor”; “Jasp sânge” (iaspis sangue), Jasp heliotrop, Blood stone, Piatra sângelui, “Piatra Zeiței Iisis” (și “Piatra Mamei Pămaântești” după esenieni), “Piatra Fecioarei Maria” (Madonna) iar bătrânii noștri au denumit-o “Matostat” (era considerată piatra protectoare a vieții, mamei și copilului și impotriva deochiurilor)
Sub crucea unde a fost răstignit Isus, sângele picurat pe stânca muntelui ar fi format “Piatra sângelui”. De aici, i se trage și numele de “Piatra Martirilor”
Numele de Heliotrop, vine din greacă (soare călător, raze fraânte de soare, raze cotite (reflectate) după o legendă veche care spune că această piatră, pusa în apă, frânge razele soarelui și îl inroșește (pe soare)
A fost piatra preferată a împăratului german Rudoslf al doilea.
Pliniu cel Bătran a șlefuit această piatră pentru a vizualiza eclipsele de soare
Setul pe care îl pun în vanzare este format dintr-un colier cu pandantiv sub formă de inimă, în lungime de 50 cm + 5 cm extensie și o greutate de 80 grame;
O pereche de cercei de 4cm si 5 gr.
Setul este disponibil imediat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Pietre semipretioase

Dimensiuni: Colier: 50 cm + 5 cm extensie / 80 grame
Cerceii: 4 cm / 5 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023