Port cristal (111)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Prototip
La solicitarea mai multor cunoștințe care lucrează efectiv în sfera terapiilor complementare, mai ales în specialitatea Cristaloterapie) am primit o temă incitantă: cum se poate face un suport, o cutie specială sau altceva care -relativ ușor, să poată purta o baghetă din Cristal de Stâncă relativ mare, în așa fel încât să nu se lovească, să fie ușor de folosit și mai ales practic.
Se știe că în Cristaloterapie, Bagheta din Cristal de Stâncă (Cleare Quartz) se aseamănă -dacă putem spune așa, ca stetoscopul la doctori: adică trebuie să îl aibă permanent asupra sa (chiar dacă funcțiile acestora nu suportă comparație)
După mai multe încercări, am găsit o soluție inovativă, practică și la îndemâna oricui: un "port cristal" (cam cum ar fi teaca pentru cutea coasei) realizat dintr-un material care să nu influențeze cristalul, să nu-l uzeze dar care să fie rezistent și elastic.
Așa am ajuns la folosirea Tombacului (alamă roșie, un aliaj 80-90% Cupru și Zinc max 18 %)
Port cuarțul acesta s-a conectat la un colier (ca prototip am folosit un lanț din alamă) pentru a putea fi purtat la gât iar bagheta se poate scoate ușor, oricând, și tot așa se poate introduce la loc, după folosire.
Mergând mai departe, lanțul poate fi înlocuit cu un colier din cristale de stâncă și adăugând o pereche de cercei, iată că am realizat și un set care să poată fi purtat și ca bijuterie!
Clientelor interesate de acest proiect, le transmit că mă pot contacta prin mesageria Breslo pentru a putea discuta detalii...
Prețul variază funcție de mărimea și calitatea quartz-ului iar dacă are clienta quartz-ul, negociem restul componentelor și manopera. Sunt cristale de stâncă mari (cca 10cm) foarte curate, care pot costa peste 40 euro! Totul depinde de posibilitățile financiare ale clientei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Bagheta quartz natural, Lant alama, Tombac 1mm

Dimensiuni: Colier: 78 cm / 66 grame
Port cristal: hexagon in cerc de 28mm
Inălțime port cristal: 22 mm / 14 grame
Bagheta Quartz (USA)": 80mm/63 grame
Hexagon înscris în cerc de 28mm
Cerceii: 5 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023