Protecție si Armonie Divină (019)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată un pandantiv executat la o comandă specială și proiectat după datele și necesitățile concrete ale clientei, din care cauză nu poate fi comandat decât de domnia sa iar postarea lucrarii in magazin are doar rol exemplificativ.
Pandantivul este realizat pe o baza din alama argintata cu designul simbolic "Roata Vietii" (55mm) activ cu cristale atat pe Avers cât și pe Revers, tinand cont de toare regulile necesare realizarii unei grile speciale din cristale, (Crystal Grid)
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Grilele cu cristale sunt o ingemanare energetica a geometriei sacre si anumite cristale, cu intentia de a ne pastra sanatatea sau imbunatatii stilul de viata.
Din aceasta cauza, Grilele cu Cristale se proiecteaza tinand cont de datele personale ale fiecarei cliente, armonizand cristalele ALESE cu formele geometriei sacre luate in considerare.
Deci, acest pandantiv dual (are active energetic ambele fețe) este de fapt o Grila cu Cristale.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Baza alama argintata, Lantisor inox za 5x3mm 70 cm

Dimensiuni: Diametru: 55 mm
Grosime: 10 mm
Greutatec: 20 grame

Disponibilitate: la comanda (peste 2 saptamani)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023