Purpura fluorite (cod 1070)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


"Cunoscută ca "Piatra Genială", Fluoritul reprezintă cea mai înaltă stare de realizare mentală, stimularea aptitudinii și discernământului, absorbția de noi informații și sprijinirea unei lucrări prin probleme complexe. Energia sa stimulează sarcina electrică a celulelor creierului, atrăgând mai multă forță de viață ( prana ), deoarece încurajează ambele emisfere să lucreze armonios împreună în echilibru. Extinzând conștiința, ea avansează mintea spre o mai mare conștiință mentală, spirituală și psihică. Aceasta stimulează creativitatea și oferă o gamă nelimitată de căi de explorare. Fluoritul se formează în numeroase soiuri de culori și, în timp ce fiecare își manifestă abilitățile în moduri diferite, servesc tot corpul mental, creierul și nivelurile energetice ale ființei.
Fluoritul purpuriu este cea mai liniștită piatra dintre Fluoriti, dedicată aspectelor devoționale ale minții care se leagă de Spirit. Ea purifică mintea și sporește acuitatea mentală, stimulând Chakra celui de-al treilea ochi pentru a aduce o conștiință logică și conștientă despre procesele mentale și modul în care gândește cineva. Este un cristal excelent pentru meditația concentrată și mărește abilitățile intuitive și psihice. Fluoritul purpuriu este o piatră de protecție, considerată a deveni mai protejată cu cât este mai mult folosită și este un "Crystal de vis" ideal, apărând unul din spiritele rele și visele rele. Ea radiază o energie minunată în tot corpul luminii, ameliorând stresul, disconfortul spiritual și blocajele fizice". (Descriere "Purpura fluorite"; Crystal vaults)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice din alama a, Rondele discoidale din fluorin, Sfere de 6 mm din fluorina, Tortitele de cercei sunt din a, pandantive 3x2x1 cm free forme

Dimensiuni: Colier:
Lungime: 47-53 cm / 84 grame (putandu-se transforma la cerere)
Greutate: 84 grame
Pandantive: 3,3x2,5x1 cm / 4 grame
Cercei: 4 cm / 4 grame (2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023