Rassala-sampon solid cu argila Ghassoul pentru par gras

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ingrediente:uleiuri saponificate din masline si cocos,ulei de ricin,ulei de neem,argila ghassoul,unt de shea,infuzie concentrata din sikakai,reetha,methi(pulberile indiene din plante pentru spalarea parului),pulbere din aceleasi plante,pulbere de sidr,zeama de lamaie,argila verde,ulei esential de menta salvie si tea tree.

Noua reteta contine o cantitate mult mai mare de Ghassoul,pamantul care spala,si ulei de neem,ce regleaza secretia de sebum si combate eficient matreata,asociata deseori cu parul gras.
Numele shikakai(acaccia concinna)inseamna literal tradus ,,fructe pentru par``.Pentru spalarea parului se folosesc pastaile macinate foarte fin.Acestea contin saponine naturale care produc spuma atunci cand sunt amestecate cu apa.Pulberea de shikakai este un conditionant natural,indeparetaza murdaria cu delicatete,are un PH scazut fiind astfel recomandat pentru scalpul foarte sensibil ,care nici macar sapunul natural nu il tolereaza. Pe langa spalare,trateaza infectiile fungice,detoxifica pielea capului si foliculii de par,stimuleaza circulatia sangvina in zona promovand astfel cresterea sanatoasa a parului.
Compozitia abunda in antioxidanti,vitamina C,vitaminele A, D, E şi K,vitamine esentiale pentru cresterea sanatoasa a parului.
Este antiinflamatoare,antiseptica,combate matreata si previne incaruntirea prematura a parului.
Methi(trigonella foenum-graecum) este un remediu extrem de eficient impotriva caderii masive a parului,prevenind calvitia,repara si previne aparitia firelor despicate.
Pulberea de Reetha ( sapindus mukorossi)contine saponine naturale care in contact cu apa fac
mai multa spuma decat shikakai,de aceea ele sunt folosite impreuna.Pe langa spuma,este un conditionant natural,ajuta la descalcirea parului si previne formarea matretii .
Toate aceste pulberi din plante degreseaza eficient firul de par,insa nu in exces.
Ghassoul,sau rhassoul este o argila ce contine saponine naturale.Este antiinflamatoare,analgezica,antimicrobiana si antiseptica.Cuvantul rhassoul vine de la cuvantul arab ,,rassala``care inseamna ,,a spala``.Femeile berbere din Maroc o folosesc de mii de ani pentru spalarea parului.Curata perfect pielea capului si parul,dandu-i finete,flexibilitate si volum.Aduce un aport important de minerale indispensabile pentru un par sanatos.
Detoxifica in profunzime pielea si firul de par,elimina excesul de sebum din jurul foliculilor de par,acestia regenerandu-se.
Toate aceste ingrediente premium,impreuna cu uleiul de neem si uleiul de ricin redau frumusetea si sanatatea parului gras.

Folosit cu regularitate reduce frecventa intre spalari stiut fiind ca parul gras este adesea spalat zilnic,lucru nu foarte indicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argila, ghassoul, shikakai, sidr, unturi si uleiuri presate la r

Dimensiuni: 100 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Buna ziua. Deosebite toate aceste minunatii de sapunuri create de Dna Claudia. Multumesc infinit.

    27.04.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024