Hair Dress-masca tratament pentru par deteriorat,fragil,devitalizat,cu varfuri despicate-BlueScent

65 LEI

NOU! Pentru a evita pe cat posibil contaminarea produsulul,acum este ambalat in recipient tip flacon cu capac dozator.
Mentinerea flaconului cu dopul in jos,intre folosiri,faciliteaza dozarea usoara a continutului!

Expunerea la soare,spalarea cu apa ce contine clor,folosirea pe termen lung a sampoanelor cu sulfati si siliconi,a fixativului si a spumei,folosirea substantelor chimice pentru vopsit,folosirea zilnica a ondulatorului, a placii de indreptat parul sau a feonului duc in timp la degradarea structurii normale a firului de par si il fac poros,friabil,casant,uscat si lipsit de stralucire.Dar si o alimentatie dezechilibrata,saraca in vitamina A si acizi grasi pot deteriora structura firului de par.
Recuperarea sanatatii firului de par este anevoioasa dar posibila in primul rand prin renuntarea la tot ce il agreseaza si ii face rau.In al doilea rand prin aplicarea regulat de masti hranitoare si reparatoare si a tratamentelor naturale,si nu il ultimul rand prin corectarea alimentatiei.
Hair Dress este o masca tratament,special conceputa pentru parul deteriorat,uscat,degradat,casant,fragil ,cu varfuri despicate,dar si pentru parul normal caruia ii confera un plus de vigoare si stralucire.
Este un produs complet si complex, un amestec unic de uleiuri pretioase,minerale,vitamine si aminoacizi,ce hraneste firul de par,repara varfurile despicate,sigileaza cuticula firului de par,il infuzeaza cu vitamine,ii da umiditate ,conferind rezistenta ,stralucire si un aspect matasos.

Ingrediente:Ulei de monoi,ulei de argan,ulei din seminte de borcoli,ulei din seminte de fenugrec,macerat uleios de amla si bhringraj in ulei de ricin,oleina de shea ,hydrosol de urzica,hydrosol de nuc,hidrosol de tei,keratina,extract de maca,inulina,cafeina,extract de zizyphus joazeiro,extract de cystoseira compressa,extract de miere,panthenol,hairbond,ceara conditionatoare vegetala,proteine din matase,colagen marin, glycogen marin,arginina,taurina,serina,vitamina E,vitamina A,conservant natural aprobat Ecocert pentru cosmeticele bio,ulei esential de lavanda,ylang-ylang,parfumat natural monoi.

Hidrolatul organic de urzica a fost obtinut din planta intreaga,adulta:frunze ,tulpini, seminte si radacini pentru a extrage maximum de beneficii.datorita contintului mare in vitaminele B2,B5,acid folic si zinc,este o alegere minunata pentru ingrijirea parului.Este toncul ideal,reda stralucirea si rezistenta firului de par,stimuleaza cresterea si previne caderea parului,reechilibreaza scalpel gras,previne formarea matretii,textureaza firul de par fin si lipsit de vitalitate. Actioneaza sinergic cu apa de patrunjel care datorita continutului in apigenina,controleaza caderea parului si echilibreaza excesul de sebum .Hydrosolul de nuc conţine uleiuri volatile, vitamina C, minerale, taninuri, flavonoide,juglona si este un remediu extraordinar impotriva caderii parului.Stopeaza caderea parului,il regenereaza,parul devenind stralucitor, matasos, revigorat.
Hidrolatul de tei este un conditionator extraordinat pentru par,reduce electricitatea statica si ajuta la descalcirea lui.
Uleiul de argan conține numeroase vitamine și substanțe nutritive care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului, reduce mătreața și îl ajută să se regenereze și să crească mai sănătos. Tratamentele pe bază de ulei de argan hidratează scalpul, întărind rădăcinile și protejând firul de păr de efectele negative ale razelor soarelui, vânt și chimicalele conținute de produsele de hair-styling Uleiul de ricin este poate cel mai eficient produs pentru ingrijirea parului. Il intareste de la radacina la varfuri, previne tocirea firelor si il ajuta sa creasca mai repede,ajuta la descalcirea lui,previne matreata si calmeaza iritatiile de la nivelul scalpului.
Uleiul de monoi este hrănitor, nutritiv, emollient, înfrumusețează și redă strălucirea părului, netezește firele de păr si le protejeaza impotriva factorilor de mediu.
Uleiul de bcoccoli,netezește cuticulele firelor de par,le acoperă asemenea siliconului fără să le încarce și restaurează strălucirea naturală.
Uleiul de fenugrec este ideal pentru parul fragil si uscat ,deteriorat, lipsit de volum,moale si devitalizat.
Keratina vegetala este o substanta de natura proteica, extrasa din grau,compusa din aminoacizi similari cu cei din firul de par.Are o masa moleculara extrem de mica ce ii permite sa patrunda in firul de par si sa il repare din interior.Protejeaza firul de par de efectele negative are coafarii intense,pieptanatului intens,expunerii la soare,decolorarii,vopsirii etc.
Mierea nu este adaugata ca atare ci este un derivat din miere,destinat special ingrijirii parului,cu o afinitate buna cu keratina,contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea structurii parului,face parul mai usor de pieptanat ,disciplineaza parul cret si rebel.
Proteinele din matase aduc un plus de stralucire si o finete deosebita firului de par.Ofera o hidratare intensa si ii imbunatateste textura.
Panthenolul este un produs fantastic in produsele de ingrijire pentru par dupa care s-a creat o intreaga linie de ingrijire a parului.Provitamina B5 este un costituient major al parului nostru si are proprietati emoliente si lubrefiante,previne despicarea si ruperea varfurilor.Adera cu usurinta la firul de par,imbracandu-l,netetindu-l si conferindu-i stralucire.
Ceara conditionatoare este un produs cuaternar catoinic,incarcat pozitiv si care adera la suprafata firului de par.Parul virgin (in sensul de par natural,nevopsit,netratat nedecolorat)are un Ph de 3,7-3,9 si este incarcat negativ.Cu cat parul este mai deteriorat sau tratat cu atat mai mare este ph-ul si sarcina negativa si prin urmare are mai mare nevoie de balsam.Ceara conditionatoare fiind incarata pozitiv,este atrasa de sarcina negativa a firului de par .In momentul in care balsamul este clatit din par ceara protejeza pana la urmatoarea spalare cand va fi indepartata prin spalarea cu sampon.
Imbunatateste textura parului si controlul static,reduce forta de pieptanare pe parul umed si uscat si face parul mai moale si mai usor de gestionat.
Extractul de maca are o compoziție nutritivă complexa, cu o varietate de aminoacizi, carbohidrați, oligoelemente și acizi grași ce stimuleaza cresterea parului si previne caderea,,il fortifica,ii imbunatateste rezistenta la factori agresivi de mediu,creste densitatea colagenului si elastinei la nivelul scalpului.
Parul deteriorat are nevoie de hidratare intensa, pentru ca stratul superior protector,adica cuticula este deteriorat .Inulina este un polizaharid natural extras din mai multe plante ,cicoare,topinambur,anghinare,brusture,si are capacitatea de a forma un film apos la suprafata firului de par,ce il va mentine hidratat,moale la atingere,are un efect de netezire a cuticulei ,actionand ca un balsam natural.
Hairbond este un activ derivat din uleiul de ricin ce sigilează cuticulele și vârfurile despicate, repară și previne deteriorarea părului cauzată de vopsire, decolorare, permanent, spălare, coafare, tratamente chimice și agresiuni mecanice. Netezește firele de păr, conferă părului un aspect sănătos, strălucitor.
Extractul de zizyphus joazeiro,un copac tropical, are efecte calmante si antiinflamatoare asupra scalpului si este extrem de eficient in inlaturarea matretii.Teste clinice au demonstrat ca este mult mai eficient decat piritiona de zinc,activ cosmetic antimatreata folosit de o marca renumita de sampon antimatreata.Mai mult,efectul ramane si dupa incetarea folosirii produsului,avand efect pe termen lung.
Cafeina este din ce ince mai studiata privind efectele combaterii alopeciei.In urma studiilor clinice s-a observat ca aplicata pe scalp, aceasta contracareaza unele din mecanismele de baza ale suprimarii cresterii parului in alopecia androgenetica, Cafeina patrunde in radacina parului (folicul) si blocheaza efectul inhibitor al testosteronului, stimuland cresterea parului. De asemenea, cafeina determina cresterea numarului de celule care produc firele de par si straturile acestora, ceea ce favorizeaza cresterea unui par mai rezistent.
Cum se foloseste:Aplicati uniform pe parul spalat si inca ud. Masati usor de la radacini spre varfuri, lasati sa actioneze timp de aproximativ 10 minute si apoi clatiti foarte bine.Un prosop umed si cald va ajuta masca sa patrunda mai bine in firul de par.Este recomandata folosirea de 1-2 ori pe saptamana.Inlocuieste cu succes balsamul de par,nemaifiind necesara folosirea acestuia.Aplicata inclusiv pe scalp,previne si reduce caderea parului si ii stimuleaza cresterea.

Gramaj:165 gr.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 165 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024