REZERVAT (005)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In general in toate depozitele de Cupru apar si pietre semipretioase superbe ca: Chrysocolla, Turquoise, Malachite, Azurite independnte si/sau amestecate cum e cazul cu margelele folosite in setul prezentat acum, Azurit-Malachit.
Mai este o varietate nobila, superba (si rara) numita "BlueBird" care, pe langa nuantele divine de albastru si verde apar si fragmente de Cuprit rosu (ganditi-va la un Azurit Malachit superb stropit cu pete rosii sangerii)
"Istoria este plină de legende și cunoștințe despre puterea mistică și magică a pietrelor, inclusiv legende din Atlantida, Egipt, Sumeria, Babilonia, cultura hindusă, Grecia antică și Roma. Aproape fiecare cultură are propriile sale credințe despre pietre specifice și aceste credințe sunt adesea legate de legendele culturii, istoricul, istoria, geografia și practicile spirituale ale culturii. Dar, în mod surprinzător, multe dintre aceste credințe sunt adesea similare!"
(Bibl. : un blog al Pietrelor si Bijuteriilor)
In incheiere: "Azuritul a fost considerat o piatră cu potential uimitor de către locuitorii din Atlantida si mai apoi din China, Egiptul antic.
Se credea că secretul acestei pietre era cunoscut doar de către cel mai mare preot și preoteasă.
Numele de "Piatra Cerului", a fost dat azuritului de către vechii chinezi, care obișnuiau să creadă că purtarea bijuteriilor din Azurit cu Argint îi va conecta la corpurile cerești."
(Bibl. : "Barlowsgems/ Lester St, Tucson/ USA)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox Ni Free, Azurit Malachit 8 si 6mm, Snur ultramarin, lapis Lazuli 4mm

Dimensiuni: Colier: 46-50 cm/33 grame
Cercei: 4 cm/ 3,5+3,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023