Rozariu (048)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Deoarece se apropie Paștele Romano-catolic,(12 Aprilie) am inclus în colecția de bijuterii cu tematică religioasă acest set intitulat Rozariu de Paște, realizat cu Perle de Mallorca, compus dintr-un colier care respectă designul rozariului tradițional, la care s-a conectat un Crucifix profesional. O pereche de cercei eleganți, cu cabochon din Perlă, completează acest set omagial.
Trebuie să precizez însă un lucru: setul intră totuși în categoria bijuteriilor deoarece Crucifixul nu s-a conectat de tripleta șiragului cu toate accesoriile -obligatorii de altfel pentru un Rozariu Catolic. Dacă interconectam și acele piese, colierul se prelungea cu mult în jos, în spre abdomen.
Sfântul Rozariu Catolic are câte cinci grupuri de câte 10 mărgele separate prin o alta mărgea specială, care să facă separația între grupuri (cele cinci grupuri de câte 10 mărgele simbolizează cinci mistere) Crucifixul se conectează de tripleta colierului printr-un alt șirag de mărgele mai mici, de forma 1+3+1 și acest lucru face crucea să atârne mai jos cu mult față de colier.
Clienta care dorește să poarte acest Rozariu ca bijuterie dar și ca taină a rugăciunilor, îmi va comunica în privat și cu tot dragul (fără alte costuri) completez acest Rozariu bijuterie în asa fel încât să poată fi folosit și ca Sfânt Rozariu ca parte a venerării Fecioarei Maria, în toată magia și puterea lui.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate Silver fi, Crucifix bisericesc original, Perle Mallorca 12mm, Snur matase alba ca suport inn

Dimensiuni: Colier (fără pandantiv): 75 cm
Pandantiv, Crucifix catolic: 72x42mm/22 grame
Greutatea totala a rozariului: 148 grame
Perlele sunt de 12 mm
Cerceii tip leverback cu cabochoane de 12x8mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023