Sapun Natural Argan si Roinita

20 LEI
Către magazinul Dichisar

Din ingrediente 100% naturale, realizat manual prin metoda la rece
Ingrediente: ulei de masline saponificat, ulei de cocos saponificat, ulei de palmier saponificat*, unt de shea saponificat, ulei de ricin saponificat, ulei de babassu saponificat, ulei din nuci de macadamia saponificat, ulei de argan saponificat, ulei esential de roinita, ulei esential de litsea cubeba, ulei esential de lemongrass, ulei esential de patchouli, apa, sare marina, argila alba, argila roz, extract CO2 de ardei dulce, carbune vegetal.
* RSPO ( 100% din surse certificate si sustenabile )
Rasfatati-va pielea si simturile cu aceasta formula luxurianta, rafinata, ce abunda in bunatati naturale. Imbogatit cu ulei de argan virgin si alte uleiuri bogate in nutrienti, ca untul de shea, uleiul de babassu, uleiul din nuci de macadamia si o combinatie divina de uleiuri esentiale pure de roinita, litsea cubeba, lemongrass si patchouli, acest sapun va fi momentul dumneavoastra de relaxare intr-o lume pe repede inainte.
Ingredientul cheie din acest sapun, aurul lichid cum mai este denumit uleiul de argan, utilizat in cosmetica de secole in Maroc datorita potentialului sau de regenerare si imbunatatire a elasticitatii pielii, este un antioxidant natural, are proprietăți remarcabile de ingrijire a tenului matur, lupta contra imbatranirii premature, fiind foarte bogat in vitamina E. De asemenea, el are o structura usoara ce ii permite sa fie absorbit de piele fara sa astupe porii. Acesta, alaturi de carbunele vegetal activ care are o capacitate de absorbtie remarcabila, cu efect purifiant si detoxifiant, fac acest sapun potrivit pentru tenul acneic.
Sapunurile noastre sunt realizate prin traditionala metoda la rece, cunoscuta de cateva sute de ani, la care uleiurile nu se fierb, pastrandu-si astfel toate proprietatile, saponificarea realizandu-se lent. Toate sapunurile Skinic sunt fabricate in loturi mici, taiate manual si lasate la uscat timp de cel putin patru saptamani pentru a rezulta o bucata de sapun durabila. Deoarece fiecare bucata de sapun este realizata in totalitate manual, culoarea si forma sapunului variaza usor de la o bucata la alta, nu si cantitatea. Astfel fiecare sapun Skinic este unic si irepetabil.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare