Sapun Natural Shea si Babassu

20 LEI
Către magazinul Dichisar

Din ingrediente 100% naturale, realizat manual prin metoda la rece
Ingrediente: Ulei de masline saponificat, ulei de cocos saponificat, unt de shea saponificat, unt de cacao saponificat, ulei de ricin saponificat, ulei de floarea soarelui saponificat, ulei de babassu saponificat, ulei de argan saponificat, apa distilata
Simplitate la superlativ ! Acest sapun da tonul intregii game, realizat cu cea mai delicata piele în minte, cea a copiilor. Este alegerea ideala pentru cei cu epiderma sensibila, cu alergii sau carora pur si simplu nu le place parfumul. Curata pielea usor si eficient lasand in urma o senzatie de prospetime si hidratare. Veti fi uimiti de cat de moale se simte pielea dumneavoastra dupa ce l-ati folosit.
Ingredientul vedeta din acest sapun este untul de shea, in procent foarte mare ( 23% ), recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare profunda, calmare si regenerare a pielii. Apoi asocierea lui cu uleiuri pretioase de argan, babassu, unt de cacao si un strop de nuca de cocos, fac din acest sapun alegerea naturala de ingrijire la care corpul dumneavoastra va observa diferenta.
Sapunurile noastre sunt realizate prin traditionala metoda la rece, cunoscuta de cateva sute de ani, la care uleiurile nu se fierb, pastrandu-si astfel toate proprietatile, saponificarea realizandu-se lent. Toate sapunurile Skinic sunt fabricate in loturi mici, taiate manual si lasate la uscat timp de cel putin patru saptamani pentru a rezulta o bucata de sapun durabila. Deoarece fiecare bucata de sapun este realizata in totalitate manual, culoarea si forma sapunului variaza usor de la o bucata la alta, nu si cantitatea. Astfel fiecare sapun Skinic este unic si irepetabil.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare