Sapun Natural Jojoba si Geranium

20 LEI
Către magazinul Dichisar

Din ingrediente 100% naturale, realizat manual prin metoda la rece
Pentru cea mai fina ingrijire a pielii am creat acest sapun cremos, cu spuma matasoasa si parfum revigorant, proaspat, ce va va incanta toate simturile. Secretul lui consta in combinatia uleiurilor esentiale de geranium ( muscata ), citronella si eucalipt ce aduc in formula un parfum usor, citric, floral si pun in valoare celebrele atribute ale uleiului de jojoba care impreuna cu untul de shea din compozitie aduc in acest sapun beneficii de inegalat pentru pielea dumneavoastra.
Uleiul de jojoba este intr-adevar o binecuvantare pentru piele, deoarece este bogat in vitamine si minerale importante. Si ghiciti ce? Se potriveste tuturor tipurilor de piele, fiind perfect pentru echilibrarea si hidratarea atat a pielii grase cat si a celei uscate. Desi denumit ulei, este de fapt o ceara lichida cu proprietati de absorbtie care seamana cu sebumul pielii.
Ingrediente: Ulei de masline saponificat, ulei de cocos saponificat, ulei de palmier saponificat* , ulei de ricin saponificat, unt de shea saponificat, ulei de jojoba saponificat, ulei esential de geranium, ulei esential de citronella, ulei esential de eucalipt, apa distilata, sare marina, argila alba, argila verde montmorillonite, extract CO2 de morcovi.
* RSPO ( 100 % din surse certificate si sustenabile )
Sapunurile noastre sunt realizate prin traditionala metoda la rece, cunoscuta de cateva sute de ani, la care uleiurile nu se fierb, pastrandu-si astfel toate proprietatile, saponificarea realizandu-se lent. Toate sapunurile Skinic sunt fabricate in loturi mici, taiate manual si lasate la uscat timp de cel putin patru saptamani pentru a rezulta o bucata de sapun durabila. Deoarece fiecare bucata de sapun este realizata in totalitate manual, culoarea si forma sapunului variaza usor de la o bucata la alta, nu si cantitatea. Astfel fiecare sapun Skinic este unic si irepetabil.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare