Sardonix REZERVAT (013)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iata si o piatra care protejeaza fericirea, optimismul si incredere de sine: Sardonix!
In afara rolului protector in directiile amintite mai sus, Sardonixul excelezeaza ca piatra care incurajeaza motivatia, disciplina si forta caracterului.
Semnificația numelui Sardonyx se referă la faptul că este un amestec de Onyx și Sard, un tip de Cornalină portocalie (Carneol) care era bine cunoscută în timpurile străvechi dar, numele mai poate deriva si din Sardis, un vechi oras din Turcia.
Pentru persoanele interesate de arta Feng Shui-ului, Sardonioxul este una dintre pietrele cu care se poate ingrila apartamentul sau casa (cine isi construieste o casa noua este bine sa tina cont de aceste recomandari)
Sardonixul este de asemenea o piatra a artistilor de toate genurile deoarece stimuleaza talentul si muza creatoare.
Din "Healing Crystals for You":
Puteți folosi Sardonix pentru a face o meditație, atunci când acestea pot stimula în voi darul unor viziuni psihice, cunoscute și sub numele de abilități clarvăzătoare .
Se știe că pietrele cu incluziuni de culoare albă au o vibrație puternică în chakra celui de-al treilea ochi și în chakra Sahasrara (chakra coroanei). Pietrele care conțin Onix alb în ele sunt pietre excelente de utilizat pentru a fi utilizate în meditație. Sardonixul avand si incluziuni de Onix alb, ne poate ajuta să luam contact cu tărâmurile spirituale."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Sardonix 12 10 8 si 6mm, Snur orange

Dimensiuni: Colier: 49 cm/ 44 grame
Bratara: 18-20cm/ 18 grame
Cerceii: 5 cm / 3,5+3,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023