Serpentinit REZERVAT(091)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Margelele cu care am realizat acest le puteti gasi pe multe site-uri ca Newe Jade, Olive Jade sau, mai grav: simplu: Jad. Numai ca aici este vorba despre un alt mineral cu o compozitie total diferite de Jad (nu are nicio legatura cu jadul, decat, poate, din motive strict comerciale, deoarece Jad, suna mult mai bine.
Serpentinitul face parte din marea familie a silicatelor sub grupa de minerale cu Azbest si Magneziu. Culorile pot varia de la verde deschis la maroniu, alb, gri si galben.
In Anatomia Energetica, Kundalini Shakti este energia vitala, care sta latenta incolacita ca un sarpe in chakra radacinii (Muladhara). Aceasta energie trezita, provoaca trezirea sinelui. Aceasta "trezire" ne conduce spre posibilitatile de a ne integra in vibratiile taramurilor superioare. (efectul se produce prin trerzirea Glandei Pienale si procesul a primit denumirae de "Trzirea Kundalini"
Asupra acestei energii actioneaza aceasta piatra, aparent banala, numita Serpentinit dar despre care se cpune ca are capacitatea de a ne invata sa ne iubim pe noi intai adta si abia apoi sa vorbim despre daruirea iubirii noastre altora.
Vizitatoarelor magazinului meu:
William Shakespeare zicea la un moment dat undeva:
"Iar mai presus de-orice: nu te minţi pe tine însuţi/
Căci, aşa cum noaptea urmează după zi/
Nu vei putea nici altora necredincios să fii."
(This above all: to thine own self be true,/
And it must follow, as the night the day,/
Thou canst not then be false to any man).
Serpentinutul ne ajuta sa ne vedem asa cum suntem si ca doar traind in propriul nostru respect si iubire, in dreptate si adevar putem progresa spiritual.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Serpentinite tubulare 10x4x4mm

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 36 bgrame
Pandatntiv oval 40x25x8mm/8 ngrame
Cerceii: 4 cm/ 2 +2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023