Set...celtic RETINUT (247)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția "Sărbători de Iarnă" am inclus acest set realizat prin tehnica "Knot wire work", în intenția de a transmite senzații și simțăminte legate de spiritualitatea sărbătorilor de iarnă

, nu prin puterea vibrationala a cristalelor (desi am folosit superbe cristale de tip Ametist) ci prin puterea mesajelor transmise prin simboluri realizate simbolistica a anumitor noduri speciale (in cazul nostru, din categoria nodurilor celtice am ales celebrul nod cunoscut mai degraba sub numele de "Nodul lui Solomon")
In tehnica bijuteriilor handmade (mai ales bijuteriile lucrate in sarma) nodurile celtice sunt la loc de cinste datorita diversitatilor, simbolisticii si frumusetii lor.
Pentru vizitatoarele meagazinului mmeu:
Nodul lui Solomon este un simbol foarte vechi al nodului celtic despre care se crede că reprezintă uniunea dintre om și Divin. De fapt, este unul dintre cele mai vechi simboluri și poate fi văzut chiar și în sculpturile din epoca de piatră. Este, de asemenea, unul dintre puținele simboluri care pot fi găsite în aproape toate civilizațiile majore. Apariția sa frecventă în sinagogile antice a făcut ca acesta să fie legat de regele Solomon. Nodul lui Solomon se pretează la mai multe interpretări simbolice. Absența oricărui început sau sfârșit în nod îl face un simbol al eternității și al nemuririi, în timp ce designul a două figuri împletite face din nod un simbol al iubirii pereche.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Cristale fatetate tip Ametist, Sarma silver filled

Dimensiuni: Colier: 46-52cm/20gr.
Cercei: 4 cm/ 1,5+1,5

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023