Set cu Agate roșii (208)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set compus dintr-un colier pe lanț și o pereche adecvată de cercei, set realizat cu Agate roșii (India). Colierul poate fi ajustat la orice lungime ar cere clienta.
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Sunt multe descrieri care fac referire la Agatele roșii dar dintre toate, mi-a atras atenția o descriere pe care n-o găsisem nicăieri dar care ascunde în ea o adevărată realitate scăpată gândirii superficiale.
Sunt persoane la care refuzul se manifestă nu numai în cadrul relațiilor inter-umane (Gică contra) dar merge până acolo încât persoana își poate refuza sieși lucruri (nu numai materiale dar chiar sufletești)
Cele mai afectate persoane cu acest simptom par a fi femeile, deoarece, pentru a păstra anumite aparențe legate mai ales de viața de familie și copii, își refuză sistematic ba una, ba alta, ba chiar iubirea și fericirea.
Se spune așadar despre Agatele roșii, că pe lângă multe alte efecte benefice, ajută persoana să învețe să iasă din starea de refuz și de negare!
Mulți artiști poarta bijuterii cu Agate roșii, deoarece cunosc ca aceasta are veleități de a ajuta la exprimarea expresivității în actul creațiilor artistice.
Ajutând la dezvoltarea simțului realității, Agatele roșii ne ajută să percepem corect lucrurile, să ne dezvoltam gândirea logică și -implicit, să ne autoprotejăm de farisei și șmecheri.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Agate 10 8 si 6mm, Agate banuti 22x6mm

Dimensiuni: Colier: 56-70cm / 52 grame
Cercei: 5 cm / 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023