Set cu Amazonite (127)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Există povești despre femeile războinice din vechiul trib brazilian "Amazon" care foloseau pietre de amazonit pentru a-și împodobi scuturile cunoscand faptul ca poate vindeca bolile și rănile. O legendă braziliană se spune că poporul amazonian dădea pietre verzi vizitatorilor regiunii.
Europenii erau deja familiarizați cu microclinul verde, din Rusia și presupuneau că roca albastru-verde dată lor drept cadou de indienii din America de Sud era aceeași piatră.
După cum se dovedește, legenda se referea cel mai probabil la Nefrit (jad) nu la Amazonit.
Cuceritorii s-au împodobit în amazonit, iar egiptenii antici au sculptat capitolul șapte, "Judecata lui Osiris" (din Cartea morților) pe plăci de piatră de amazonit. Un inel scarabel și o serie de alte obiecte sculptate din amazonit au fost găsite împreună cu comorile lui Tutankamon.
Amazonitul este si o piatra a comunicarii iar subtilitatile lui energetice dau femeilor marea calitate si putere a intuitiei
(aici, s-a gresit putin deorece si asa Dumnezeu le-a dat din nastere femeilor calitatea asta: o adevarata arma daca mai poarta si Amazonit!!!)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint 92, Amazonite conice, Amazonite de 8 6 si 4mm, Snur multifir bleu

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 32 grame
Bratara: 18 cm/ 9 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 bgrame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023