Set cu Aragonit -2 (063)

140 LEI

Vă prezint acum un alt set cu mărgele din Aragonit, deoarece am observat că pe Breslo această piatra nu este suficient de bine popularizată printre designerii de bijuterii, deși este frumoasă, atractivă și deposebit de puternică în sfera energetică, mai ales pentru planul emoțional afectiv, colaborat cu cel spiritual. De asemenea, este potrivita pentru aceasta luna -a sarbatorilor, si pentru că acoperă vibratiile zodiei Capricornului.
Acum, am folosit mărgele de mărimi medii si mari (8 si 10mm), iar setul este de tip clasic, cu colier de lungime potrivită pentru baza gâtului iar o pereche adecvată de cercei incheie setul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii gold filled, Aragonite 12 si 10mm, Aragonite 6 si 8mm, Snur matase galbena

Dimensiuni: Colier: 46cm/ 50 gr.
Cercei: 4cm/ 3+3 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023