Set cu Aragonite (156)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set realizat cu niște margele de foarte buna calitate din Aragonit (varietatea galbena este destul de rară iar mărgelele setului provin din Peru), set compus dintr-un colier de lungime medie (49-50cm), o brățară cu închizătoare la 19cm și o pereche clasică, adecvată de cercei.

Aragonitul face parte din marea familie a Carbonatilor iar dintre toate cristalele avand formula CaCo3, Aragonitul simbolizeaza DISCERNAMANTUL (Calcitul ocupa pozitia originarului; Coralul a protectiei si Perla, a delicateței)
Cand am spus ca despre Aragonit s-a spus ca ocupa pozitia discernamantului, trebuie punctata o idee foarte importanta: acea ca este vorba despre "discernamantul NATURAL si fluent al bunului simt, care alege drumul drept si evident, nu se zbate si nu orbecăiește. Marile adevaruri sunt extraordinar de simple, Geniul este o rezonanța cu cu inteligența originară, in care ideile au puritate cristalină. Sub actiunea Aragonitului, apele agitate si năvalnice ale mintii revin in albie, ca râul care se retrage de pe malurile inundate si reintra in matcă, reluandu-si cursul firesc, unic, săpat în stanci de milioane de ani cu efort consecvent."(Dr. Dorin Dragos; "Codul secret al cristalelor" / Bucuresti-2005)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Aragonite de 10mm 8 si 6mm, Snur multifir crem

Dimensiuni: Colier: 49 cm/56 grame
Bratara: 19 cm/16 grame
Cerceii: 5 cm/4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023