Set cu Calcite (090)

130 LEI

Calcitul (un frate al Aragonitului în clasa carbonaților care și el, la rândul lui, în anumite condiții de presiune și temperatură, se va transforma în Calcit) este, de regulă, alb, incolor (translucid), galben, orange, blue, roz, verde, maroniu, gri și/sau negru.
Setul pe care l-am realizat acum conține Calcite translucide (Brazilia)
Se crede în mod obișnuit că calcitul crește și amplifică energia - energia vindecării, învățării și conștientizării. Calcitul nu este doar un agent de curățare des folosit în cuvântul material, ci se crede că este și un demachiant spiritual care schimbă perspectiva și reînnoiește angajamentul de a face schimbări. Calcitul este, de asemenea, apreciat pentru protecția sa împotriva energiei negative, precum și a atacurilor fizice sau psihologice.
Calcitul este un puternic amplificator și purificator de energie. Pur și simplu având un specimen de calcit într-o cameră, va curăța toată energia negativă și va crește nivelul de energie al gospodăriilor. Îndepărtează energia stagnantă. Calcitul este un cristal activ care accelerează dezvoltarea și creșterea fizic, mental și spiritual.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Calcite 8 si 6mm, Snur multifir crem

Dimensiuni: Colier: 46cm/ 57gr.
Cercei: 3cm/ 2,5+2,5gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023