Set cu Charoite (020)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Multi specialisti -si unii chiar renumiti in mineralogie, privind Charoitul, cu aspectul sau care transmite mirare, uimire si forta de viata, prin culoarea sa unica in vartejuri spiralate datorita firelor fibroase din structura sa, ziceau ca aceasta piatra provenita din Rusia anilor 1978, nu putea fi o piatra naturala ci... una sintetica, facuta in laboratoarele secrete ale Moscovei!
Culorile Charoitului variaza de la lavanda stralucitoare, violet si liliac pana la violet inchis, cu modele vartejite de Augit negru sau parti cu cristale transparente de feldspat si/sau portocaliu datorita Tinaksite-ului.
Piatra relativ noua, a intrat rapid in cultura misticilor ca o piatra simbol a spiritualitatii, intelepciunii si armoniei Unibversale.
Parca ar fi fost o piatra care s-a reantors in timp pentru a fi descoperita acum si cercetata mai cu atentie. Acesta este si motivul pentru care le dedic vizitatoarelor magazinului meu un fragment din Rahmaninov: Rapsodie dupa o tema de Paganini, si anume, celebra tema muzicala din filmul
"Undeva, Candva..."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Argint 925, Charoite nugget uri, Snur matase violet

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 20 grame
Bratara: 17 cm/ 7 grame
Cerceii: 5cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023