Set cu Charoite (160)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată un set realizat cu niște margele din Charoit, de calitate un pic mai bună, în combinație cu Ametiste de înaltă calitate, compus dintr-un colier la 47 cm, o brățară cu închizătoare la 19-20 cm și o pereche adecvată de cercei.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Charoitul are o culoare frumoasă datorită impurităților de mangan. Conține multe minerale, peste 40 de minerale rare și inca geologii isi disputa multe teorii stiintifice privind formula sa de baz[ ;i geneza sa.
Charoitul este foarte greu de studiat; timp de câțiva ani, primii săi cercetători nu au putut să-i elaboreze formula exactă. Geologii au stabilit pana la urma că mineralul s-a format acum 125-145 de milioane de ani si ca ar avea formula chimică (K, Ba, Sr)(Ca, Na)2[Si4O10](OH, F) H2O, apartinand de fapt marii familii a silicatilor.
Dacă te uiți atent la mineral, poți vedea firele subțiri din care constă. Există o transfuzie neobișnuită de fibre, care sunt combinate într-un singur întreg și formează un model. Unele pietre se caracterizează prin sclipire de ochi de pisică - acesta este un efect neobișnuit al unei străluciri frumoase.
Culoarea charoitei variază de la un violet pal delicat la cerneală, uneori cu pete galbene sau verde închis. Pe piatra lustruită sunt vizibile modele de vene subțiri de diferite nuanțe, se conectează, se împletesc, diverg în direcții diferite, lăsând impresia că fluxurile clocotite sunt sigilate sub sticlă. Mineralul încântă cu revărsări ondulate mătăsoase. Pentru unicitatea sa, este numit și Miracolul Liliac al Siberiei.
Având în vedere că mineralul a fost descoperit relativ recent, magicienii, vrăjitorii, astrologii nu au reușit încă să identifice pe deplin posibilitatea impactului său asupra oamenilor. În cele mai multe cazuri, efectul său magic este asociat cu culoarea violet-liliac a cristalului. Se crede că este capabil să armonizeze lumea interioară a unei persoane, să limpezească mintea, să protejeze de efectele energiei negative. Charoite este o piatră destinată persoanelor a căror muncă este legată de activitatea mentală.
Influența charoitei, proprietățile sale magice sunt asociate cu Neptun - planeta misticismului și susceptibilității psihologice subtile. Culoarea pietrei se va potrivi femeilor de orice tip și vârstă dar, totusi entru cine este potrivit Charoitul? Iata:
Oameni energici, creativi, care luptă spre înfrumusețarea interioară și sinceră evoluție spirituală, fiind o piatra care confera oamenilor intelepciune, prudenta si calm, fiind in acelasi timp o piatra cu inalte si puternice vibratii protectoare, aparand in special persoanele abuzate in familie sau, mai ales, de puterile autoritatii statului: Politie, Procuratura, sau Putere Judecatoreasca.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Ametiste 10x8mm, Ametiste fatetate de 4mm, Charoit tubulare 10 12x6 8mm, Snur matase violet

Dimensiuni: Colier: 47 cm/ 33 grame
Bratara: 19-20 cm/ 12 grame
Cercei: 5cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023