Set cu Chrysoprse ( 381)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul nu poate fi achiziționat decât de clienta care l-a comandat.
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Iată un set realizat la comandă, care să corespundă vibrațional cu zodia Gemenilor, set manufacturat cu mărgele din Chrysoprse (cele mai deschise la culoare sunt din Peru iar cele mai închise din SUA)
În ultima vreme a apărut o modă în a clasifica pietrele (semi)prețioase după zodii încât s-a ajuns ca fiecare casă de bijuterii, furnizori sau site-uri online să se întreacă între ele, promovând pietrele după zodiacul occidental (mai ales)
Pietrele (semi)prețioase asociate zodiacului diferă funcție de zona geografică, cultura și istoria fiecărei țări dar in general s-a constatat că exista un consens între astrologi. Pentru zodia Gemenilor, vechii egipteni și anticii greci recomandau Jaspul (Heliotrop, Piatra sângelui, Blood Stone, Matostat) în timp ce bizantinii mergeau și ei spre Jasp dar mai mult spre jaspul pătat, pestriț (Dalmațian, Fulg de nea, Zebră, etc...)
Evreii au observat o mare afinitate între această zodie și Smarald.
Astrologii medievali nici nu concepeau ca zodia Gemenilor să nu fie ocrotită de Agate (cu precădere Agatele Galbene) în timp ce astrologii moderni recomandă Berilul (Acvamarinul mai precis)
Erudita noastră Urania ( îi bagă în buzunar pe mulți astrologi renumiți care, fie vorba între noi, au apărut ca ciupercile după ploaie) amintește și ea despre Agatele galbene dar face o trimitere după mine, senzațională: Chrysoprse !!!
Nu pot prezenta aici motivele acestei alegeri deosebite dar recomandarea ei a cântărit mult în alegerea pietrei pe care s-o recomand clientei care a comandat setul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Argint 925, Chrysocolla 12x5mm, Chrysocolla 18x13x5mm, Lant aliaj chirurgical

Dimensiuni: Colier: 77 cm / 27 grame
Brățara: 18-21 cm/ 9 grame
Cercei: 7 cm/ 4,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023