Set cu Chrysoprase (052)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Se pare ca destul de putini designeri romani realizeaza bijuterii handmade cu margele din Chrysoprase (crisopraz) iar pe Breslo chiar sunt rare bijuteriile cu Crisopraz cu toate ca este o piatra nu numai frumoasa ci, mai ales deosebita din multe puncte de vedere. Probabil vina o poarta preturile ridicate cu achizitia si, de ce nu, faptul ca se resimte un nivel de trai tot mai scazut, care face o scadere dramatica a vanzarilor. Acesta e si motivul pentru care n-am ales un Crisporaz mai de calitate, deoarece exista riscul ca lucrarea sa nu poata fi cumparata datorita pretului de desfacere.
Nichelul, in cazul Crisoprazei este "vinovatul" pentru superba sa culoare verde mar (iar Nichelul ii completeaza energetic si calitatile sale subtile).
Piatra scara a zeitei grecesti Afrodita.
Crisporazul a fostbpiatra cea mai importanta in realizarea bijuteriilor de incoronare a lui Alexandru cel Mare. (purta cu el peste tot o piatra de Crisopraz, considerand ca ea il ocroteste si ii aduce victoria in fiecare lupta)
Ca un divertisment: la inceputul secolului al XVIII era piatra purtata de marii hoti, care credeau ca ii ajuta sa afle unde este bogatie ce poata fi furata si mai mult, toti cei care purtau Crisporaz, ...nu erau prinsi! Oricum, i-a mers vestea ca este o piatra a imbogatirii, o piatra care ocroteste averea, banii iar pe negustori ii indruma spre cele mai rentabile intelegeri privind stabilirea preturilor. A si ramas de multa vreme sub numele de "Piatra negustorilor"
Daca toate acestea ar fi adevarate? N-ar fi pacat sa nu incecati sa purtati un set de bijuterii ca acesta? Dar daca... Mai sti de unde sare iepurele? Si daca clienta care va cumpara acest set, va da peste o Pestera a lui Aladin, sa ma pomeneasca doar cu un gand bun!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aurite, Crisopraz de 8mm, snur verde mar

Dimensiuni: Colier: 45-46cm/ 32grame
Cercei: 2 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023