Set cu Crisocolla (300)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Crisocolla (pe numele său corect: Chrysocolla) este un hidrosilicat de cupru iar termenul a fost pus pentru prima dată în anul 315 i.Hr. de către Theophrastus, cu aluzie la materialul folosit pentru lipirea aurului (chrysos + kolla = lipici pentru aur)
Are o culoare albastru-verde (o culoare ciană) fiind de multe ori în natură asociată cu cuarțul, azuritul, malachitul și alte minerale secundare de cupru.
Deci, unde este Chrysocolla este și minereu de Cupru... (din această cauză nici nu poate fi găsită în altfel de culori)
Este foarte folosită în arta bijuteriilor, datorită superbelor culori de verde și albastru, uneori, ducând chiar spre Turcoază, cu care se și poate confunda.
Citez din Drothee Mella ("The Complete Guide to Stone Power" pag.80):
"Chyrsocolla este în primul rând o piatră a comunicării. Esența sa este consacrată expresiei, abilitării și predării (oferirii benevole). Seninătatea culorii sale albastru turcoaz descarcă energiile negative (le înlătură), calmează și permite ca adevărul și înțelepciunea interioară să iasă la suprafață și să fie auzite. O piatră pașnică, subliniază puterea pe care o au cuvintele și acțiunile noastre asupra celor din jurul nostru și încurajează compasiunea și întărirea caracterului. Este o piatra eminamente feminină. (...)
Este favorizată ca o piatră a prosperității și a înnobilării în afaceri, reacționând la abilitățile analitice și intuitive. Ca și o scală de echilibru, poate stimula mintea și relaxa emoțiile în același timp".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Chrysocola tuburi 10x8mm Ova, Snur textil verde

Dimensiuni: Colier: 48 (+5) cm / 55 grame
Pandantiv (5 baghete): 50x40x6mm
Cercei: 3 cm/ 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023