Set cu Dolomite (092)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Este pentru prima data cand un magazin de furnituri aduce pe Breslo margele din Dolomite, mai ales ca aceste pietre nu sunt prea folosite in arta handmade, fiind mai putin populare decat alte pietre cu rezonanta mai mare.
Dolomita, din punct de vedere astrologic vibreaza cel mai bine cu nativii din zodia Berbec si care au cifra destinului 3.
Planetar, Dolomita face parte dintre cristalele numite de impamantare deoarece vibreaza cu Elementul Pamant.
Din puct de vedere energetic, este unul dintre cristalele care armonizeaza cel mai bine fluxurile bioenergetice din corp, eliminand blocaje, atenuand excesul de energie (o piatra de exceptie pentru colerici care sunt hiperactivi si amplificand energia cand este in dificultate (comportamental activeaza Melancolicii)
Dolomita este una dintre pietrele care echilibreaza cel mai bine corpul energetic, restabilind si pastrand in fapt sanatatea, ajutandu-ne sa nu ne risipim energia pe actiuni eroice, atunci cand si unde nu e cazul.
Este interesant de stiut ca Dolomita care face parte din categoria Carbonatilor (este un Carbonat de Calciu si Magneziu) poate avea ca incluziuni Cuarturi, Fluorina, Calcit, Bariu si ... ocazional Aur. Poate avea un spectru cromatic interesant: incolor, alb, gri in general, maro, verzi, portocalii si ROZ (zmeura), avand un luciu sidefos pana la vitros/mat, putand fi translucide pana la transparente
Asa cum sunt persoane narcisiste, sunt si persoane care -prin conjuncturi emotional afective severe, au ajuns sa nu mai dea doi bani pe corpul lor. Ei bine, Dolomitul este piatra care ajuta sa revenim la respectul de sine, ne ajuta sa intelegem mai bine de ce trebuie si suntem obligati sa ne respectam corpul. (sa nu uitam ca trupul este sălașul primit in pastrare pentru a locui spiritul pe timpul dat pe acest Pamant si este important cum intretinem acest sălaș...)
Rozul margelelor din Dolomit cu care am realizat acest set, indica promovarea certitudinii interioare in ce priveste increderea de sine si iubirea de sine pozitiva.
Dolomita te opreste pur si simplu si te obliga sa intelegi ca esti suficient de buna (bun) pentru a-ti manifesta nu numai egalitatea fata de ceilalti, ci, chiar superioritatea cand e cazul. Nu astepta miracole mai mari decat miracol esti chiar tu!
Asa cum Paducelul, in combinatie cu Talpa Gastei si alte cateva plante importante este un Reglator miraculos al tensiunii, Dolomita, prin Calciu, Magneziu si alte cateva elemente chimice, este un reglator energetic de exceptie.
Anul acesta, in 26-27 Aprilie, am avut parte de Luna Roz .. si va recomand sa cautati pe net:
Full moon meditation April 2021 pink moon
Este dedicatia mea muzicala care insoteste setul cu Dolomite si vizitatoarele magazinului meu.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aurite, Dolomite fatetate de 6mm, Snur multifir matase zmeura

Dimensiuni: Colier: 45-46 cm/ 30 grame
Bratara: 18-19 cm/ 11 grame
Cercei: 3 cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023