Set cu Eudialyte (239)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set simplu realizat cu Eudialyte.
Prețul și greutatea cu care se găsesc aceste cristale m-au făcut să mă rezum doar la un colier pe șnur cu un pandantiv important din Eudialyt de calitate și o pereche de cercei)
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
I se mai spune si Spar Almandin; Saami blood (Sange de Dragon datorita culorii sale speciale)
Raritatea lui Eudialyte face ca locatia să fie utilă în identificarea pietrei. Localități proeminente ale Eudialytului includ "Mont Saint-Hilaire"din Canada și Peninsula "Kola" din Rusia, dar se găsește in cantitati foarte mici și în Groenlanda, Norvegia și Arkansas.
Eudialyte este folosit ca minereu minor de zirconiu. O altă utilizare a eudialitului este ca piatră prețioasă (minoră) , dar această utilizare este limitată de raritatea sa. Acești factori fac din Eudialyte o piatra de interes important ca mineral de colecție.
Atunci când este folosit pentru proprietățile sale vindecătoare, Eudialytul se spune că ajută la iubirea de sine și la oferirea dragostei nostre catre celorlalți. Este cunoscută ca o "Piatră a Prieteniei" și a Iertării".
Se spune că facilitează percepția senzorială suplimentară (ESP) și a fost folosit pentru a ajuta tulburările nervului optic.
Eudialyte reface nivelul de energie în cazurile unor eforturi excesive dar mai ales pentru creșterea vitalității.
Poate oferi sprijin și putere in situatii dee adanci suparari, mari dezamagiri sau adjuvant energetic regenerativ in perioadele de convalescenta dupa diferite boli.
Eu, recomand Eudialytul -cu darg, persoanelor care vor să-și manifeste prietenia sinceră, loială si dragostea necondiționată (altruistă) față de ceilalți semeni.
(Bibl. Stone Mania/ Crystals Rocs and minerals: Eudialyte)
Eudialytul folosit pentru acest set provine din colecția personală (cu originea în Peninsul Kola /Rusia). Pentru coecta informare a clientelor, pietrele de la crecei sunt prelucrate manual si nu prezintă perfecțiunea unor pietre prelucrate industrial)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Eudialit 20x20x6mm, Pandantiv 60x20x8mm, Snur special grena

Dimensiuni: Colier: 46-50cm/15 gr
Cercei: 4 cm/4+4 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023