Set cu Fluorine (004)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


La inceputurile dezvoltarii cunosterii in civilizatia pamanteana cunoscută până acum, Fluorina -datorita propriertatilor sale luminiscente, era considerata "Piatra Luminii Cristalizata" (adica, ei o considerau o lumina cristalizata)
Pliniu cel Batran, scria de exemplu ca imparatul Nero ar fi cheltuit echivalentul a 240.000 $ pentru a obtine o singura piatra de mare calitate din Fluorit.
Cand Romanii au cucerit Marea Britanie, au descoperit importante cantitati dintr-o Fluorina mai rara (fluorit galben/albastru) si au deschis mari cariere din care sa extraga celebrul "Blue John" fiind capabili sa investeasca sume imense de banii (mai ales valori din propriile cuceriri)
Egiptenii o considerau piatra sacra scultand Fluorina sub forma de Perle, Scarabei etc...)
A existat o adevarata cultura Fluorinei pe continentul american, mai ales in Cultura de Mississipi (900-1650). din care ne-au parvenit o multitudine de obiecte religioase, ornamerntale si bijuterii.
Fluorina , in Arta Bijuteriilor Subtile, trece drept "Piatra Evlavioasa" fiind considerata o piatră cu inalte vibratii Divine. (de altfel Fluorina este recomandata pentru armonizarea ultimilor doi centri energetici majori: Ajna si Sahasrara)
Iata un citat din Melody En,294):
"Cunoscută sub numele de Piatra Genială, Fluoritul reprezintă cea mai înaltă stare de realizare mentală, stimulând aptitudinea și discernământul, absorbția de informații noi și ajutând pe cineva să treacă prin probleme complexe. Energia sa stimulează încărcarea electrică a celulelor creierului, atrăgând mai multă forță de viață ( prana ), deoarece încurajează ambele emisfere să lucreze armonios împreună în echilibru."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Fluorine 6mm, Snur lavanda

Dimensiuni: Colier: 44-46 cm/ 28 grame
Cerce: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023