Set cu Fluorine (004)

125 LEI

La inceputurile dezvoltarii cunosterii in civilizatia pamanteana cunoscută până acum, Fluorina -datorita propriertatilor sale luminiscente, era considerata "Piatra Luminii Cristalizata" (adica, ei o considerau o lumina cristalizata)
Pliniu cel Batran, scria de exemplu ca imparatul Nero ar fi cheltuit echivalentul a 240.000 $ pentru a obtine o singura piatra de mare calitate din Fluorit.
Cand Romanii au cucerit Marea Britanie, au descoperit importante cantitati dintr-o Fluorina mai rara (fluorit galben/albastru) si au deschis mari cariere din care sa extraga celebrul "Blue John" fiind capabili sa investeasca sume imense de banii (mai ales valori din propriile cuceriri)
Egiptenii o considerau piatra sacra scultand Fluorina sub forma de Perle, Scarabei etc...)
A existat o adevarata cultura Fluorinei pe continentul american, mai ales in Cultura de Mississipi (900-1650). din care ne-au parvenit o multitudine de obiecte religioase, ornamerntale si bijuterii.
Fluorina , in Arta Bijuteriilor Subtile, trece drept "Piatra Evlavioasa" fiind considerata o piatră cu inalte vibratii Divine. (de altfel Fluorina este recomandata pentru armonizarea ultimilor doi centri energetici majori: Ajna si Sahasrara)
Iata un citat din Melody En,294):
"Cunoscută sub numele de Piatra Genială, Fluoritul reprezintă cea mai înaltă stare de realizare mentală, stimulând aptitudinea și discernământul, absorbția de informații noi și ajutând pe cineva să treacă prin probleme complexe. Energia sa stimulează încărcarea electrică a celulelor creierului, atrăgând mai multă forță de viață ( prana ), deoarece încurajează ambele emisfere să lucreze armonios împreună în echilibru."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Fluorine 6mm, Snur lavanda

Dimensiuni: Colier: 44-46 cm/ 28 grame
Cerce: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Când pasiunea se împletește cu talentul ies lucruri minunate, care bucură atât privirea dar, mai ales, sufletul. Mulțumiri alese unui om dăruit cu har de la Dumnezeu! Setul de perluțe este superb iar colaborarea excelentă!

  25.04.2021

 • O poveste de departe, despre oameni si locuri zugravita pe margelele acestui set special!

  Anonim | 19.04.2021

 • Incantatoare, atat seturile, cat si cutiile in care au venit ambalate cu atentie. Multumesc!

  Anonim | 16.04.2021

 • Incantatoare, atat seturile, cat si cutiile in care au venit ambalate cu atentie. Multumesc!

  Anonim | 16.04.2021

 • O piatra de care m-am indragostit! Sublima!

  Anonim | 11.04.2021