Set cu Fluorine (041)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Produsul nu poate fi comandat decat de clienta care l-a rezrevat. Multumesc pentru intelegere.
Va propun un set de bijuterii realizat cu margele foarte frumoase din Fluorina (SUA), set finut, discret, cu un colier la baza gatului si o pereche usoara de cercei.
I-a mers vestea ca este cel mai colorat mineral din lume datorita varietatii sale de culori stralucitoare.
El se cristalizeaza in forma cubica, fiind unul dintre putinele cristale tamaduitpoare folosite in cristaloterapie care are drept forma caracteristica cubul. Cubul este figura geometrica cea mai sugestiva pentru conceptul de ordine, din care cauza Fluorina poarta rezonanta fortei ordonatoare a Universului, fiind, dintre toate pietrele tamaduitoare, probabil, cea mai impregnata cu aceasta energie a ordinii.
Fluoritul este unul dintre cele mai populare minerale din lume, fiind pe locul doi dupaa Cristalul de Stanca (Cuartul natural)
Fluoritul este cunoscut pentru ca include mai multe culori într - o singură probă, această piatra strălucitoare a fost descoperit de oameni, lăsându-i fără grai, hipnotizand pus si simplu. Cu toate acestea, ani mai târziu , ea a trecut de la a fi doar o frumoasă piatră pentru a deveni piatra de geniu . Este un cristal creat de pământ care are darul de a se lega de intelectualitatea purtătorului său într-un mod pe cât de curios, pe atât de eficient.
Fluoritul este si o piatra a inteligentei. Citez: "Fluoritul este folosit pentru a activa partea intelectuală a creierului. Se știe că este o piatră a discernământului , deoarece aduce energia responsabilității calităților intuiției. Ceea ce face fluoritul este să-i permită purtătorului său să obțină controlul asupra propriei minți. Menținerea sub control a minții permite ideilor și ingeniozității să acționeze în mod corespunzător: să presupunem că fluoritul vă ajută să călătoriți prin căile creierului ". (Bibl.: Nammu)
Vizitatoarelor magazinului meu, le postez o veche legenda ascunsa:
"Povestea spune că piatra de fluorit a ajuns pe pământ pentru a -l face mai înțelept și pentru a-i dota pe cei care o posedă cu o cunoaștere superioară celor pe care le au oamenii obișnuiți. Fluorita ar fi venit pe Pamant într-o era a Varsatorului. In nepoca moderna a început să-și croiască drum la mijlocul secolului al XX- lea; este un timp de reînnoire a umanității, în care s-au născut noi linii directoare cu scopul de a transmite iubire necondiționată, pace în rândul maselor și dragoste pentru pământ și natură. Epoca vărsătorului este un concept foarte important pentru astrologii credincioși, pentru practicanții de yoga și reiki. Această epocă a venit să alunge rădăcina urii care mistuia pământul. În mod clar, aceasta nu este o sarcină ușoară, dar o trăim deja. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, a fost nevoie de o amuletă pentru a lupta și pentru a rămâne protejată până la victoria finala. Amuleta pentru cei care au crezut și încă mai cred în epoca Vărsătorului, este preaiubita noastra piatra: fluorină.
Această piatră nu a ajuns în mod magic la noi, iar unii experți spun că a fost depusă de ființe de pe altă planetă, de extratereștri. A fost un gest și o colaborare pentru umanitatea care locuia pământul la acea vreme și pentru cei care aveau să trăiască pe el în viitor".
Dat fiind caracterul sau eminamente feminin, cristalul a primit numele de gen feminin: Fluorit >>> Fluorina
Batranii ii invatau pe feciori: "Nu cauta sa intelegi femeia ci iubeste-o! Este ca si cum, placandu-ti o prajitura, numeri sa vei din cate foite ii facut aluatul si ramai cu placinta nemacata!" Asa as spune si eu in incheiere: nu cauta sa patrunzi misterul Fluorinei, ci bucura-te de frumusetea si darurile ei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Fluorit 6mm, Snur matase bej

Dimensiuni: Colier: 43-44 cm/ 22 grame
Cerceii: 5 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023