Set cu Fluorine (400)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Daca ar fi sa analizam Matriarhatul am putea cadea de acord ca a a existat o ciclicitate intre oranduirea sociala a pamantului gestionata de femei si cea gestionata de barbati (patriarhatul) si tot asa, am putea cadea de acord ca ultima epoca de Matriarhiat ar fi fost intre 7000-3500 i.Hr.
Multe legende vorbesc despre un mare regat din zona noastra (intins mai mult spre Nord) numit Hyperboreea, care ar fi fost organizat social in forma de Matriarhat (cca 6000 i.Hr) iar regatul era condus de niste Preotese Divine care se bazau pe o congregatie de preotese intelepte (ca un fel de parlament) numite "Sibile" (in meditatiile si rugaciunile lor, acestea rosteau cuvintele in transa si cei ce le auzeau, ziceau ca parca silabiseau ceva, sau mai degraba sâsâsaiau; din care cauza li se spuneau "sibile"
Cand s-a destramat regatul, o parte din aceste femei au coborat muntii si s-au stabilit in zona Sibiului (legenda spune ca de la Sibile i se trage numele localitatii "Sibiu") iar cele mai multe au plecat spre vest stabilindu-se undeva in Spania (numele de Sevillia ar veni tot de la "sibile")
Cele mai inalte si importante reotese s-ar fi transformat insa in Lebede Negre
Legenda mai spune ca aceste Sibile au stapanit educatia , artele, (Legile "Bellegine") cultura dar mai ales medicina (ele ar fi transmis se pare "Juramantul" tamaduitoarelor care ar fi ajuns la Zamolxe si mai apoi la Herodot care l-a definitivat ca Juramantul doctorilor.
Toate legendele despre care am spus, au legatura directa cu cristalele de Fluorina deoarece reverbereaza perfect cu principiul feminin, matriarhal.
Si am mai dus in discutie acest subiect deoarece Universal si Astronomic vorbind, Pamantul se pare ca trece la destramarea organizatorica de tip patrirhat, facand loc unei noi epoci, Matriarhale, respectand aceasta ciclicitate de aproape 2-3 miliarde ani...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Fluorine galbene 8mm, Hematite electroplacate cu aur, Snur matase galbena

Dimensiuni: Colier: 50 (+5)cm / 63 grame
Cerceii: 3 cm/ 2,5 + 2,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023