Set cu Fuchsite (041)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Fuchsitul este o mică cromată din marea familie a silicaților , motiv pentru care are culoarea verde. (verde pal până la verde smarald, funcție de cantitatatea de substituire a Aluminiului cu Cromul din formula mineralului
Iata o piatra care ne ajuta sa contactăm sinele nostru. Ne ajuta sa ne redescoperim pe noi înșine, menirea noastră aici, pe Pământ.
Este o piatra a iubirii, a compasiunii si totodata o piatra care ne poate regena si întinerii planul emoțional afectiv (mai ales dupa despărțiri dureroase).
Estea piatra care vindeca ranile sufletesti și piatra care ne învață să ne bucuram si de lucrurile marunte, chiar si de aumite gesturi, de o vorba buna...
Este poate piatra care reusesete cel mai bine sa armonizeaze planul emotional cu cel mental si spiritual. Sunt putine pietrele care echilibreaza simultan toate chakrele superioare asa cum o face Fuchsitul.
In unele cercuri acestei pietre îi spune "Piatra Zânei" deoarece ar fi aparut din praful scanteetor al unei baghete magice scuturata de o Zana buna (Mama Geea) Pornind de la aceasta legenda, eu le dedic vizitatoarelor magazinului meu o uitata piesa muzicala cu "praf de stele" :
Gheorghe Dinica - Sunt vagabondul vietii mele

Sunt vagabontul vieții mele,
Ca într-un film cu Raj Kapur
Măturător de praf de stele
Si cusurgiu fără cusur...
Iar când adorm spre dimineață
Îmi reprosez de la început
Că n-am luat totul de viață
Și nu i-am dat cât aș fi vrut...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Fuchsite de 8 si 6mm, Rubin in Fuchsit 8 si 6mm, Snur verde inchis

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 44 grame
Cercei: 5 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023