Set cu Granat Kashgar (201)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Kashgar este unul dintre cele mai vestice orașe ale Chinei, lângă granița cu Afganistan, Kârgâzstan,Tadjikistan și Pakistan. Cu o populație de peste 500.000 de locuitori, Kashgar a servit drept punct comercial și oraș important din punct de vedere strategic pe Drumul Mătăsii între China, Orientul Mijlociu si Europa, de peste 2.000 de ani, făcându-l unul dintre cele mai vechi orașe locuite continuu din lume.
Din aceasta zona provin și margelele din Granatul Kashgar cu care am realizat acest set, un granat deosebit de restul granatelor, mai ales prin cromatica sa. (maro-roșcat cu verde)
Proprietățile acestor pietre sunt aceleași cu ale altor granate, dar datorită naturii sale verzi, pune mai mult accent pe proprietățile vindecătoare, acest granat fiind asociat cu chakra rădăcinii (Muladhara) Este o piatră deosebit de puternica din punct de vedere energetic care prin vibratiile sale are puterea de a reenergiza, regenera și revitaliza atât corpul fizic cât și cel energetic
Prețul mai mult decât acceptabil propus pentru acest set, se datorează faptului ca mărgelele nu au finisări de înaltă calitate (nu sunt slefuite ci lasate asa aproape de starea lor naturala )dar cu toate acestea importante răman de apreciat calitățile sale energetice deloc neglijable.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Pandantive de 35x25x8mm, Sfere de 5mm, Snur multifir cerat de 1mm

Dimensiuni: Colier: 49cm/ 115 gr (colier greu)
Cercei: 6 cm/ 12+12gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023