Set cu Jasp REZERVAT (099)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În colecția de bijuterii handmade "Femei celebre" am inclus și un personaj din literatura celebrului celebrului Charles Dickens (1812-1870) și anume este vorba despre Estella Hawisham din "Marile speranțe" roman scris între anii 1860-1861)
Cu o copilărie tristă (mama care o abandonează și fără perspectivă -fiind slujnică, servitoare) Estella își începe viața de la trei ani când este adoptata de o doamnă bogata și care se va ocupa de creșterea și educația ei.
Va crește mare și adultă fiind va suci mințile bărbaților, chinuind-i și frângându-le inimile, așa cum și-a dorit mama ei vitregă.
Estella, o femeie foarte cultivată și inteligentă, elegant îmbrăcată (doar se pretindea a fi din înalta societate) avea să devina o femeie fără prea multe sentimente, lipsită de gingășie, de multe ori inaccesibilă dar cinică și manipulatoare. Garderoba și bijuteriile ei sunt în ton cu personalitatea ei: rece și distantă.

Acest tip de jasp, ales să însoțească personalitatea Estellei, are abilități energetice subtile de-a dreptul impresionante, chiar dacă aspectul său la prima vedere nu creează emoții.
Este o piatră eminamente feminină, ajutând la înlăturarea resentimentelor și ajutând ființa când are în jurul ei persoane respingătoare sau care, prin natura relațiilor, trebuie să le accepte.
Este piatra recomandată femeilor care, ajunse la maturitate, încă nu și-au găsit perechea...
Este piatra care ajută la înflorirea lăuntrică, ajutându-ne să învățăm a ne iubi pe noi înșine, înainte de a iubi pe altcineva.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Jasp de 8mm, snut textil maro 0 8mm

Dimensiuni: Colier: 43 cm/ 32 grame
Bratara: 18 cm/ 12 grame
Cerceii: 3 cm/ 1,5+1,5 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023