Set cu Lapis Lazuli (014)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In toate prezentarile mele referitoare la minunata piatra Lapis Lazuli, am cautat sa apropii proprietatile subtile ale acestei pietre de sfera planului mental.
Acest set fiind inclus intr-o colectie cu tematica "Energia culorilor" voi incerca sa fac o prezentare a acestei pietre prin prisma influentelor pe care le are asupra noastra culoarea Albastra, pe care o vom desface in trei tonuri: albastru verzui, (Turcoaza de ex) mai apropiata de planul mental subconstient, Albastru ceruleum (Angelit, Celestina, Acvamarin) apropiat de mentalul constient si albastru indigo, (Sodalit, Dumortierit, Kianyt, Lapis Lazuli) apropiat de mentalul supra constient
Prin albastru indigo ajungem la un pas de spirituala piatra Ametist dar, acest pas, seamana cu pasul facut om pe Luna : (un pas mic de om dar imens pentru omenire). Adica distanta dintre ele este foarte mica dar uneori aproape imposibil de facut. Inchidetim ochii si incercati sa vizualizati ci ci mochii mintii aceasta culoare mistica... Foarte putini reusesc si in conditii cu totul speciale. De ce oare? Simplu: vibratiile nostre nu pot ajunge la aceasta inaltime incat sa putem rezona cu ea. Si nu pot ajunge deoarece sun blocate in zona gatului...
Lapis Lazuli ne ajuta sa intelegem aceste blocaje energetice si ne indruma spre usa care se deschide catre aceasta dimensiune energetica.
In paralel si Aromele esentiale fac acelasi lucru, din care cauza la toate seturile prezentate in aceasta colectie am recomandat arome potrivite fiecarei pietre.
Aici am putea folosi Pachouli, Chiparos, Lavanda si Vetvier.
Pachouli, prin parfumul sau dulce moscat, induce calm si liniste launtrica. O minte agitata nu ne va permite accesul la vibratia inalta a indigoului.
Chiparosul, prin efectul sau tonic ne ajuta sa acceptam transformarea psihologica. Ne ajuta sa intelegem ca pentru evolutia nostra spirituala, doar propria nostra transformare ne este benefica (a arunca vina pe ceilalti sau pe cine stie ce motive, este usor, doar ca noi nu putem schimba lumea si atunci trebuie sa acceptam ca doar noi trebuie sa ne schimbam pe noi insine.
parfumul Lavandei este cel care poate echilibra toti centrii energetici in asa fel incat fluxurile bioenergetice sa curga fluent, in directia si sensul corect din corpul energetic. Ea poate debloca chakra gatului despre care vorbeam, spre a avea acces spre inalta vibratie Indigo. (a chakrei celui de-al treilea ochi: Ajna)
Vetvier, ne ajuta sa inlaturam oboseala mentala, inlatura anxietatea, imbunatateste atentia (deficitul de atentie aduce mari prejudicii planului mental)
Text aflat sub corectare....


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice alama, Cabochon 18x13mm, Lapis Lazuli 8 6 si 4mm, Snur matase indigo

Dimensiuni: Colier: 46-48cm/ 40m grame
Bratara: 18-19cm/ 10 grame
Cercei: 5 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023