Set cu Lepidolite (409)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Prin formula sa chimica si a elementelor chimice care intra in compozitia lui, fac din Lepidolit o piatra cautata mai mult in cercurile de influenta metafizica decat in randul bijutierilor (este mineralul cu cel mai mare continut de Litiu si o importanta sursa de elemente rare printre care si rubidiu, cesiu)
Piatra asociata cu chakra Ajna si conexiuni cu Sahasrara, fiindu-i recunoscuta puternica influenta asupra planului mental si spiritual (confera capacitatea de a linisti mintea si spiritul).
Piatra recomandata pentru reechilibrarea planului emotional/afectiv si reglarea functiilor glandei Pienale printre care si reglarea naturala a ciclului diurn / nocturn, prin controlul asupra productiei hormonilor secretati de glanda Pienala Serotonina si Melatonina
(i se recunosc reale calitati de linistire a mintii inainte somn, in asa fel incat sa se instaleze un somn normal si corect)
Nu se doarme cu bijuteriile, dar se pot tine sub perna noaptea.
Lepidolitul, prin proprietatile sale subtile intra mai repede in randul pietrelor mistice decat in randul pietrelor semipretioase cunoscute.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Lepidolite de 8 si 6mm, Snur textil roz

Dimensiuni: Colier: 50 cm/ 33 grame
Bratara: 20 cm/ 13 grame
Cercveii: 7 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023