Set cu Obsidian (049)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Mărgelele cu care am realizat acest set sunt dintr-un Obsidian cu incluziuni mai importante de Hematit si/sau Magnetit, din care cauză se pot observa inserții maro roșcate, care, datorită culorii i-a atras acestuia numele de Obsidian Mahon (Mahognay Obsidian)
Primele dovezi arheologice cunoscute, care dezvăluie utilizarea Obsidianului de către om au fost găsite într-un site din Kariandusi (Kenya de azi) cu datare de 1,5 milioane ani spre 700.000 î.Hr.
Obsidianul este o sticlă vulcanică naturală formată ca o rocă magmatică extruzivă. Se produce atunci când lava felsică extrudată dintr-un vulcan se răcește rapid cu o creștere minimă a cristalului. Obsidianul se găsește în mod obișnuit în marjele fluxurilor de lavă riolitică cunoscute sub numele de fluxuri de obsidiană.
Mahogany Obsidian activează chakrele inferioare (Muladhara, Swadhisthana, Manipura) și stimulează creșterea, sexualitatea, forța, creativitatea, pasiunea și protecția. Această piatră puternică, de bază, rezoneaza pentru a aduce gândurile și ideile în practică, în scopul unic al creșterii și dezvoltarii personale. Acest cristal este benefic bioenergetic pentru a ne elibera de propriile limitări interioare care ne pot ingreuna sau bloca dezvoltarea evoluției noastre în viață. (ne poate ajuta sa aflăm adevărata nostrp menire aici pe Pământ) Mahogany Obsidian ne poate ajuta să eliminăm stările de confuzie si ezitare, stari care frânează judecata asupra deciziilor, afectandu-ne foarte mult scopul vieții.
Piatră puternic protectoare. Chiar deosebit de puternică.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Obsidian Mahon de 8 si 6mm, Snur multifir grena

Dimensiuni: Colier: 43-46 cm/ 45 grame
Pandantiv: 40x30x15mm/7 grame
Bratara: 18 cm/ 14 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023