Set cu Onix (007)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set dedicat clientelor cărora le plac colierele în jurul gâtului care au pe șirag margele mari, in acest caz, mărgelele de Onix negru au 14mm.
Comercializarea acestor mărgele s-a făcut sub denumirea de "Onix negru" dar părerea mea ar fi că este vorba fie de Agate negre fie de Calcit negru, însă, indiferent cum și unde le-am încadra mărgelele, tot calcedonii sunt iar culoarea neagră reverberează la toate la fel. Pe factură era trecut Onix negru (India) și ca atare aceiași denumire rămane și la mine, mai ales că nu se modifică prea mult spectrul energiilor subtile pe care le emit. Dacă ar fi fost de exemplu Onix natural, negru arăbesc, acesta nu se putea comercializa la un așa preț scazut.... De exemplu, un inel din argint cu o pastila subtire de Onix arabesc de 12mm costa cca 55 $, fara taxe si transport (numai transportul ar fi cca 30$)
Dacă ar fi sa rezumăm subtilitățile Onixului negru în câteva cuvinte, acestea ar suna cam așa:
Onixul ma protejează în noapte, mă învață să descopăr și să îmbrățișez propria mea umbră interioară (așa cum corpul are o umbră, și sufletul are una dar mai subtilă...), lăsandu-l să mă învețe și să integrez lecțiile pe care mi le dă.
Recomand vizitatoarelor magazinului meu sa caute pe net:
Black - Meditation & Relaxing Music - Youtube
(Black Power)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Inox, Sfere Onix 14mm, Sfere Onix 8 6 si 4mm, Snur multiplu negru 1 2mm

Dimensiuni: Colier: 50-58 cm/ 102 grame
Cercei: 5 cm / 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023