Set cu Perle (084)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Completez colectia "Luna Cadourilor" cu acest set superb realizat cu Perle albe naturale de cultura, set compus dintr-un colier de lungime medie (54-55 cm) si o pereche de cercei cu candeller si perle.
Vizitatoarelor magazinului meu le dedic o parabola celebra (Matei 11:12 / Matei 13:36...45, 46)
Este o parabolă, sau ilustrare, despre o Perlă de mare valoare. Isus le-a spus această parabolă numai discipolilor.
Iată cuvintele sale: Regatul cerurilor este şi asemenea unui negustor voiajor care caută perle excelente. Găsind o perlă de mare valoare, el a plecat şi a vândut imediat tot ce avea şi a cumpărat-o (Matei 13:36, 45, 46). Ce a vrut Isus să le transmită ascultătorilor săi prin această ilustrare? Şi ce putem învăţa noi din ea?
Această idee reiese clar dintr-o ilustrare paralelă prezentată de Isus. El a spus: Regatul cerurilor este asemenea unei comori ascunse într-un câmp, pe care un om a găsit-o şi a ascuns-o; şi, de bucurie, se duce şi vinde ceea ce are şi cumpără câmpul acela (Matei 13:44). Da, bucuria de a descoperi şi de a poseda comoara a fost atât de mare, încât l-a îndemnat pe acel om să renunţe la tot ce avusese. Putem întâlni astfel de oameni în prezent? Există vreo comoară care să merite un asemenea sacrificiu?


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Argintate, Perle 8 9mm, Snur matase alba

Dimensiuni: Colier: 54 cm/ 50 grame
Cercei: 5 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023