Set cu "Pietersite" (253)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Una dintre caracteristicile bijuteriilor incluse in "Colectia Mirela" este aceea ca la realizarea lor sunt folosite margele mai mari decat media generala folosita in arta bijuteriilor handmade. Deci, putem spune ca lucrarile prezentate in aceasta colerctie se adreseaza clientelor carora le plac margelele mai mari, colierele avand o lungime fie medie (46-50cm) fie colierele lungi de peste 75-80cm.
Se folosesc margele sferice mari: 20-23mm (rasini, sticla, portelanuri, pietre semipretioase) sau de diferite forme geometrice, ele iesind in evidenta prin marimea lor iar acest lucru, atunci cand se folosesc pietre semipretioase, aduce un mare avantaj: fiind mai mare piatra, se pot observa mult mai bine detaliile structurale ale pietrei (urzeala cum se spune in arta textila).
In cazul acestei lucrari, am folosit o piatra mai aparte care provine din marea familie a cuarturilor chatoiante: Pietresite.

Deoarece culorile sale învolburate seamănă cu o furtună, Pietersitului i se mai spune si "Piatră furtunii". Pietersite se spune că se concentrează pe ființa spirituală cu capacitatea de a lega un individ de corpul eteric - primul sau cel mai de jos strat din câmpul energetic uman sau aura. Pietersite descarcă energiile negative și tulburările emoționale în timp ce curăță aura, restabilind-o la calm. Pietersite se crede că lucrează cu corpul în timpul meditației, trecând rapid într-o stare superioară de conștientizare. Pietersite se crede a fi o piatră a viziunii și poate fi folosită pentru a căuta a viziunii sau a călătoriei șamană. Conform credințelor metafizice, Pietersitul promovează o activare concertată a chakrelor plexului sacral și solar, precum și a celui de-al treilea ochi, creând o creștere puternică a energiei voinței și a capacităților intuitive.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Pietresite nugg, Pietresite nugget 20 30x10 15m, Snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 46-52cm/124gr
Cercei: 4,5cm/8+8gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023